Láttad , h csak azok az egyszerűbb sm-pályára valók vannak, ahol nem kap annyi port és sarat. Az a dupla szivacsos , mosható, ami rajta van , az a legjobb, de olyan nincs másik.
nyár lett volna,még jót tett volna neki
amúgy jaja,az volt a baj,elridegedett sajnos, de nem is ez a nagy gond,hanem olyan sárhányót még ebay-en sem árulnak, valami klx sárhányó lesz rajta
vegyél valamit, mert már másik cimbora (adonyi srác) is rajta van a dolgon! mehetnénk csapatni!
holnap cserélek olajat, kicsit frissüljön
én úgy gondolom az is hiba lenne! van itt olyan aki tudna róla írni,remélem megszólal az ügyben!
más technika kell hozzá sztem, és sok idő míg átáll az eddig képességed a 2T-re...
ott van a bogáti a 2013as 300xc vel, lehet eladja, beszélj vele, kérd el tőle is,de gondolom próbáltad már kint akár a Raduét vagy másét is...
ne nevettes azokkal a kerékpárokkal... virsli az egész,hiába olvasod azt a gasgasba h mekkora sztár vele a ferenszisz pápa... rálocsolt már pár százezret így már talán jó... biztos ez lesz itt a jövő meg az elektromotor,de maradjunk csak a benzinmotornál amíg lehet! nehogy azt mond,h gondolkoztál rajta, becseréled a 450et?
Hu zsolti most miért árultál be... nem tudta senki eddig
nincs itt semmi, azért kellene egy ilyen kis pukibájk,hogy újra kedvem legyen a nagymotorozáshoz,mert am nem vesz rá semmi hogy kapartassak vele valamelyik hegyen...
halló
na mit vettél? Zé bátyótól? naná hogy mosolyt csal mindenki arcáral, hisz ezért veszik,bulibóóól!
folyamatban van a dolog,de már csak max 100-150ig megyek el értékben...
Dzsoni! még ez évben vegyél egy pöcsköszörűt, és menjünk valamerre csapatni!
nagyon állat, mindenki arcára most csalt aki meglátta, fathert 4x vágta hanyatt a gép
"szóval ez egy midsize pit, a képen még a régi blokk van benne. nemrég került bele a 140es blokk, azóta nem sok időm volt vele menni sajnos, ezért is eladó. amit tudni kell róla, elől hátul állítható dnm telók, olajhűtő, gyorsgáz, mikuni karbi, egy utcai, és egy krossz kerékszett felnire szerelve, van hozzá állvány is, meg első lánckerekek, sőt egy zsír új lánc is, amit még nem bontottam ki. olajból csak motult tettem bele. cakpakk 165öt szeretnék érte kapni." érdeklődni Kááárolynál
amúgy jaja,az volt a baj,elridegedett sajnos, de nem is ez a nagy gond,hanem olyan sárhányót még ebay-en sem árulnak, valami klx sárhányó lesz rajta
vegyél valamit, mert már másik cimbora (adonyi srác) is rajta van a dolgon! mehetnénk csapatni!
holnap cserélek olajat, kicsit frissüljön
kortisz, gondolom a tiéd már 150-es létére egész jól lép
más technika kell hozzá sztem, és sok idő míg átáll az eddig képességed a 2T-re...
ott van a bogáti a 2013as 300xc vel, lehet eladja, beszélj vele, kérd el tőle is,de gondolom próbáltad már kint akár a Raduét vagy másét is...
Gondolok itt a szopós technikás feljárókra.
Jók ezek? 250?vagy 350?
nincs itt semmi, azért kellene egy ilyen kis pukibájk,hogy újra kedvem legyen a nagymotorozáshoz,mert am nem vesz rá semmi hogy kapartassak vele valamelyik hegyen...
2014-ES ktm van már?
Van valami bemutató videó?
Belinkelhetnéd.
na mit vettél? Zé bátyótól? naná hogy mosolyt csal mindenki arcáral, hisz ezért veszik,bulibóóól!
folyamatban van a dolog,de már csak max 100-150ig megyek el értékben...
nagyon állat, mindenki arcára most csalt aki meglátta, fathert 4x vágta hanyatt a gép