Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálunk.
mikor mehetek a kis fehér rettenetért?
elég durva
Gratula Dudás Úr!Hallom,kimarad a londoni buli!
!
Ez szögesgumi ! A kép sajna nem úgy sikerült, ahogy akartuk, a bal kormány nagyon komolyan áll felfelé az égbe, csak éppen nem látszik .
le kell síkköszörülni az egyik oldalából és meg van oldva
jtr-ben találtam, csak ez 525ös. drz-n meg ugye 520as lánc van
Szia Laca!

Hétvégén átvettem
nem lehet olyat kapni ami neked kell?
itt sportmotoron van ez a Kopaszka01 gyerek, az foglalkozik ilyenekkel, bár nem tudom mennyire bili anyagból dolgozik.
Gabi,
nem tudsz valakit aki tud legyártani lánckereket méret alapján?
Nicasilos hengert nem lehet fúrni,az sajnos kuka,vagy perselyezés,de tudni kell a henger értékét,hogy megéri-e.
én sajna nemérek rá hétközben, 7 fele szoktam hazaérni...
okés, meglássuk milyen idő lesz
ha szeges gumit akarsz akkor én a helyedbe nem ilyen szar régi gumit szegelnék meg, hóba lófaszt se fog fogni, max jégre jó.

amúgy hétközbe nem értek rá motorozni? van egy szabadnapom, el kéne lőne ezen a héten vagy jövőhéten valamikor
Én voltam Fancsikán erdőzni de nem volt sok időm meg pénzem benzinre ezért nem kerestelek, nem akartam oda vissza 25km pluszt a Tankiig meg vissza, meg messze se akartam menni, mivel állítgattam a karbit...

Átálltam téli üzemre, klipsz eggyel lejjeb, 205-ös főfúvóka és készül a szöges guma csak várom a fizut, rövidebb csavar kell mert kopott az első a hátsóban még több a minta, meg nem is volt itthon 250db. Csak az elsőbe kellene 104db, hozzá fakötésű alátét meg lyukanként 2db 6os anya....

https://picasaweb.google.com/1...

Hétvégén ha jó idő lesz ütközhetnénk vhol!
Üdv srácok.

Valaki nem tudja véletlenül MuZ telefonszámát? A multkor hivott csak elfelejtettem elmenteni a számát.
A hengerben 100km sincs.csak a fotengely nem volt egeszseges es tonkre verte a csapagyat. Fotengelyre.hatso kerekre es gumikra lenne szuksegem.a tobbi resze patika
mz henger+dugóm van zsir állapotban ha az a legfőbb ok...
igaz h trophy mz-é volt,de van... hátha jó rá
ez csak elméleti feltevés, nem akarom megcsináltatni a gépet, egyenlőre nem áll szándékomban
viszont van egy Mz-m, ami nem is az enyém csak itt van, az enyészeté, de egy évbe 2x mindig elgondolkodok rajta hogy meg kellene csinálni, sajnálom hogy ott áll
ha esetleg tud valaki egy donort olcsó pénzért, akkor lehet hogy bele is fognék!
magyarul jobb ha vesz Körtisz egy új hengert ha van pénze
a szürkeöntvény persely a nikaszilos hengerhez gyártott dugattyú hőtágulásához nem kompatibilis, azért kopik el hamarabb , mint a nikaszilos hengerben, azaz ócsó húsnak .....
gyakorlatilag szart se érsz ha megfúrod, gondolom aluról van szó!
Vas perselyezni lehet, az úgy tartósabb, de nem éri el a nikasilos henger élettartamát az se.
Szerintem igen!
valaki meg tudja mondani, hogy a nicasilos hengert ha megfúrom (persze ha van olyan erős anyag amivel meglehet) akkor az azután lévő anyag sokkal puhább,mint egy sima mezei hengeren?