Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fabi!
Mikor telefonba bemutatkoztál, már akkor elfelejtettem a neved, ne haragudj, 4x kell valakivel találkoznom hogy meg tudjam jegyezni a nevét! Gyenge az agyam ezen a téren!
Hogy működne ez? Az olajcső végén, nem egy átalakítónak kellene lennie, ami bovdenbe megy át?
vagy csak én nem látom a fátó...?
Szia! Tökösnek tökös vagyok...
De amúgy meg Laci!
Érdekelne a kuplung szett?
http://aprod.hu/hirdetes/ktm-d...

Szia Tökös! Te árulod a motyót?
akkor csavarozd oda önmetszős vagy facsavarral
Köszi, enyi ráfordítást már sajnos nem ér a csizma. Amúgy a talpnak baja nincs, csak levált
Szia!

13ft-ért új talp, vas az orra és csavarozás:
http://maszocipojavitas.hu/

Sajnos jobbat, közelebbit nem tudok ajánlani.
én szívesen melóznék ilyen helyen, de le merem fogadni hogy csak rokon és barát kerülhet be eme remek pocolós munkahelyre!
speciel , az extrák érdekelnének
Mind1, itt 1 vidámabb téma :
Jók a hirdetései :)
Igen a fatolvajlás az igazán komoly gond....de abban szarnak bele...itt bagamérban a fél erdőt már ellopták...nem csinálnak semmit
ez kell , állami pénzből pénzelni ilyen embereket akik csak azért vannak h. járják a védett területeket mocskos nagy terepjáróikkal és 1-2 motorost próbáljanak elkapni.... közbe nem számít hogy ők teszik a nagyobb kárt ezekben a területekben..., ja még valami, a fatolvajokat miért nem üldözik tankin? nem hiszem h. engedélyel csinálnak tarvágást odabent...
Nem lehet itt már semmit csinálni, ebben a tetves országban! Már nagyon ki van a tököm, hogy mindenért megbüntetnek, minden törvénybe ütközik...az ember motorozni nem tud, az autóját nem tudja magának személyre szabni mert elveszik a forgalmit érte, szórakozni nem lehet úgy, hogy ne legyen belőle valami balhé. Ha mindezt szabályos keretek között akarja csinálni, milliókat kell ráverni....ami itt nincs
mire oda kerülünk egyszer hogy mehessünk, már nem lesz hely!
Igazad van..sajnos
tiszta sor, de azért kár érte...
Sziasztok!
Tudtok olyan cipészt ajánlani Debrecenben, aki mx csizma talpat tudna ragasztani? Kipróbált, biztosan jó szaki kéne, mert már 2szer ragasztattam és levált.
Köszi előre is
már évek óta megy a szopás és szopatás, megéri ez?
.....Akkor mutass egy helyet " ahol még véletlenül sem fog lenni semmi 10-20 évig "

Az érdekes lenne!
akkor ez a pálya be lesz zárva, le lesz durva, és hogy miért?
itt most van 2-3 ember aki esetleg hébe hóba kijár- az el olvasta, és esetleg ezt a tényt már régebben tudta
van 10-20-50 ember aki ezt nem olvasta, de kijár és hallott ezt azt stb, lehet hogy oda figyel
és a többi?
aki 5 éve volt utoljára? vagy aki most jár ott elsőnek, mert hallotta hogy van pálya? vagy 80 km-ről erre tévedtek, itt mennek át? estébé estébé
ez lehetetlen betartani, sajnálom is a dolgot, de kizárt dolog hogy hosszú életű legyen
ha magán kézbe van, akkor érdemes lenne eladni, és város olyan részére készíteni egy másik motorozásra alkalmas területet, ahol még véletlenül sem fog lenni semmi 10-20 évig
Itt folytatódik a téli motorkiállítás!Uraim,tekintsék meg más mivel tölti az idejét!Üdv:Laci
Ez mind szép és jó, elfogadható, el is fogadjuk szerintem és tiszteletben tartjuk! Viszont túlzásba vitték már ezt az egészet...mintha olyan nagy értékű terület lenne, minden élőlényben gazdag, nem pedig egy szemétlerakó. Építsenek akkor valami kis egyszerű pályát máshol! Annyi a véleményem, hogy Kósa megbaszthatja az anyukáját, a natura 2000 kft. összes tagjával együtt! Stadion az kell nekünk
Itt bővebben leírták amit kell
Sziasztok! A Tankiról:
Vasárnap a helyszínen találkoztunk és beszélgettünk a Hortobágyi Nemzeti Park területileg illetékes őreivel (4 autóval voltak!) akik mostanában egyre gyakrabban vannak jelen és a szabályokat magukra nem érvényesnek gondolókra vadásznak.
A SZABÁLY ami a motorosokra vonatkozik:
A Tanki,Natura 2000 besorolású természetvédelmi terület,így MINDEN JÁRMŰ FORGALMA TILOS! Kivételt CSAK a CROSSPÁLYA jelent,amire évekkel ezelőtt,szakvélemények és vizsgálatok sora után írásban kaptunk engedélyt térképvázlattal kiegészítve,a Környezetvédelmi szakhatóságtól.A pályára bejutni csak motorral vagy gyalog,csak a menekülttábor felőli sorompónál kezdődő úton szigorúan csak a pálya bejáratáig ,kettes alapjáraton lehet!
Aki az elénk tárt szabályt megszegi természetkárosítást követ el,egy védett területen,a természetkárosítás eszköze a motor,quad stb ami elkobozható,akár a fatolvajtól a fűrész...Tudni kell,hogy ők,hivatalos személyként lépnek fel a szabálysértőkkel szemben ezért mindenféle ellenszegülés--ide tartozik a megfordulok és lekapartatom az egyenruhásokat--hivatalos személy elleni erőszaknak vagy annak kísérletének számít.Azt mindeki találja ki,hogy ennek mi a következménye.
Tisztán és egyértelműen közölték,a Crosspályára szóló környezetvédemi engedély addig tart amíg ez a szabály be van tartva,magyarul,ha a nem engedélyezett területeken motorokat,quadokat vagy ezek friss nyomait találják (a szolgálati járműveikben hatalmas teleobjektívekkel ellátot fényképezőgépek voltak amivel távolról is megörökítik a tényt!),VISSZAVONJÁK azt akicsit is amit kaptunk és a pályán is megszűnik minden! Ezt hívják kollektív büntetésnek...
Tudom,hogy minden off-road motorosnak rossz hírek ezek,mint ahogy nekem is,de széllel szemben most nem lehet hu...zni,és így legalább az a crosspálya ahol elég sokan jól érzik(érezzük) magu(n)kat hétvégente,maradhat a "miénk" !Ezért szeretnék kérni nyomatékosan mindenkit,tartsa be ezt a szabályt,adja tovább mert senkitől nem fogják ezután már elfogadni,hogy nem tudta,nem is hallotta stb...Mert egyébként egy körbekerített lezárt területről van szó...!
Ezekkel a tényekkel vitába szállni nem kell,nincs is értelme,vagy így játszunk vagy (ott) már nem lesz játék!
Motoros üdvözlettel:Oláh Robi 351#
Ha tudsz valamit ne tartsd magadban! Kik járnak ki? Rendőrök, katonák, ződek'?
egy KTM-el semmi sem lehetetlen!