Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóvóót' csak a motor ne szarakodott volna mondjuk hazafele már hibátlan volt...jó is azóta...Gabi..megnézem mennyi benya maradt benne..ha elég akkor mehetünk holnap is egy kört
jah értem, mi meg a másik oldalán
nem a világ végén, de onnan már lehetett látni!
hát rossz helyen vótál, mi találkoztunk Ricsivel
én is voltam,de senkivel nem találkoztam
én épp most indulok fél óra múlva. lehet találkozunk.
26.án nekem jó egész nap
Lassan öltözöm és kinézek valahova,aki akar jöjjön
karácsonkor? akkor nem tudok úccse dógozni mert olyankor a vásárlást ünneplik
na, motorozni senki nem akar? én ma is voltam kint, holnap is megyek, meg azután is, akinek van kedve csatlakozni keressen!
Igazad van. Köszönöm is a vàlaszod. Még is elàllok ettöl a cserétől. Több ok miatt. Bizonytalan infók ''Nem rég került hozzzàm'' duma. Ràfizetni nem tudna, enyém szép àllapotban van.... értékben, àllapotban nem egyeznek.... majd kivàllasztom én a szerencsés talajlazító tàrsam. Nem kell minden hülyeségbe belemenni.
Csü. Nem dehogy is akarom. Nagyon szeretem ezt a speed kategoriát is. Vonzz a cross vilàg. Azt mondjak aki nem terepmotorozott még az nem igazi motoros. Nagyon sok mindent lehet a terepmotorozàsnàl tanulni. Es én itt lakom a faluszélen. Jó lehetne itt bohóckodni vele. Nomeg télen a 900-as pihenne. Es ekkor meg lehetne crossozni.....jó ez akàr hogy is nézem. Ke oszt kíìsz.....
Nagyerdei stadionban?
Akkor keverem valakivel, én a Finta családra gondoltam
Hol lesz? Fizetős?
Mindig meg tudsz lepni!Hol lesz a buli?Nehogy megnézzelek!
Ha Angira gondolsz!Ő a lánya!Le a kalappal Lajos bá előtt!
Ami az út szélén van, tudod? Ma este koncertem lesz, remélem éjfélkor befejezzük..........
nem ismerem az unokáját
az unokájával nagy spanba vagyok, ő csinálja nekem a dekort-t
összehozhatnánk a bandát 1 kis motorozáshoz, akár itthon akár kint
meggyógyítottad a pukibájkot? v már az innerrotorral csühög
Szeva Izmos!
Most látom hogy kerestél! Nem vettem észre, mert a csajt oktattam motorozásból!
Mi a tünet? Mehetünk már bohóckodni?
Üdv! Drz alkatrészek!Megmaradt alkatrészeim szeretném eladni!:szelepek,kürt,erősített belső (hátsó),kézvédő,kormánymerevítő,hátsósárvédő,rekluse kuplungkar,kormánykapcsoló,stb