Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi lóvéba ment el csávó?
cső
elment a szóban forgó sm szett... a másik a narancs agyas megvan még,arra keress nekem embert...üdv
fasza idő volt ma, remélem ti is csapattatok
talaj is jó fogós volt, még akadhatna egy-két ilyen hétvége
esni már tudunk, az biztos
Nagyon jó!
Kemények vagytok!
kb 5-600at érhet
még 800-at se fognak adni érte! hát gyogyós ez? inkább várnak fél évet,hogy legyen még egy a piacon, de ennyit nem fognak kidobni az ablakon
valakinek egy jó sm:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
kicsit szomorkás az ára
ja, csak kéne egy jó gép a szerkesztéshez, 4 percet 2 óra alatt renderelt a Sony Vegas úgy szoktma csinálni este megvágom és éjszaka kódol a gép
Nagyon jó ez a mód!
Majd kuldd mar a kepeket.mert nem talaltam meg a hirdetest.
rolandsimon89@gmail.com
szokásos hely az mit takar? nem tudom merre szoktatok járni

akkor volt kaland is én meg nem mentem a hétvégén pedig szombat jó idő volt, remélem lesz még ilyen
szokásos helyen voltunk románba, szarakodtak a motorok, mindnek lemerült az aksija... Varga Zsoltinak volt a legjobb mert neki volt berugókarja is, nekem hegyröl le beindult a motor, de FGy-nek kétszer is be kellett húzni kötéllel jövőúhéten veszünk új aksikat... találtunk egy fasza helyet megintcsak ahol minden irányba feljárók vannak (elég meredek) Egyiket ki is próbáltuk. fent lemerült az aksim, lefele beindulta a motor, de nem tudtam megállni és fejjel a patakba kötöttem ki fél óra pihenés, átértékeltem a dolgot, kormány enyenesbe állít, Fgy-t behúzta Zsolti és mentünk tovább...
voltatok szombaton fgy-vel? merre, milyen vót?
Köszi az infót!
már lehet egy éve is h bezárt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy Debrecenben üzemel-e még a Suzuki Motor márkakereskedés és szerviz, válaszotokat előre is köszönőm?
részemről mai motorozás elhalasztva, szalagfűrészelni kell itthon, hogy meg ne faggyunk jövőhéten
gyanús h. esi fog NI, de ha nem és a lábam se fáj akkor rádcsörgök
okés! majd esetleg csörgess meg ha indulsz, aztán tudom hogy jössz