Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jégmotor,szóljatok Istinek,elvisz benneteket erdőbe lábon,1 hónapja kvádokkal voltunk Nagykállóba a kilátónál,hatalmas off-road pálya,oda vissza 120km,laza napos program,volt ott egy srác yamahával az meg haza kisért minket,hogy legközelebb eltudjon jönni D.-be,meg utánna vissza na abba az emberbe volt kilóméter aznap.
Szia! Én magam részéről érdeklődéssel figyelem és ha lesz útitárs elmegyünk. Addig is kérnék néhány képet a kialakított pálya környezetéről, (ugratók-mandinerek) stb............
jó lenne, de lábon én se megyek érte annyit
annyi ótózással már kinn vagyok romcsiba
az nyirpazony volt,de mellette van 500méterre!

Dudi! Ez nem bukó! Ott lehet motorozni, ma is kint volt 10-12motoros,volt aki csak az extrém utcán ment,volt aki csak pályán.. iszonyat jó a talaj is, a pálya is sima volt,holnap is lesz nagy nyüzsgés, titokolvasók közül aki szeretne menni az tegyen úgy!
pálya elérhetősége
most néztem vissza a videót, jó fasza csak kár h. pont szembe nap volt
jóvót!
nekem jó, 12:00-12:15 között kint vagyok!
Együtt érné meg elmenni min 4-fővel! DE! Mi van ha bukó
Szia! 12:00:13:30-ig?
valaki esetleg ma homokozni?
nekem nagyon messzi van lábon, futó/vonóhorog meg nincs...
ez az ahol volt a ktm tesztnap is régen?
ha igen, az fasza kis pálya volt. igaz csak a cross részen mentem, de tetszett az is nagyon.
ha van kedvetek új helyen is edzeni akkor látogassatok el nyírturára a turaringre, a krosszpálya frissen túrva, mellette épített akadályos extrém utca,meg van enduro nyomvonal is
gyertek akár holnap vagy vasárnap edzetek egyet a mélyhomokban
itt esett, és Debrecenben is de holnap én megyek ki
Eső? hol?
jaja köszi már meg van
faszbukon megtalálod.
lettek jó videó anyagok?
a mai motorozás eső miatt elmarad folyt. köv. holnap.
Halihó! Jóó bizony. Én ma sajnos nem tudok menni. Nem volt időm tegnap megcsinázni' a defektet Jó veretést mindenkinek srácok!
Hiszen te akkor vagy jó gazdája a motorodnak ha ütöd vered dobálod Látod én lemostam megöleltem estére betakartam. Ma meg defektes lett. Ki érti ezt?
most szopok a sok trehányságok miatt, dobáltam a motrot össze-vissza, ahelyett, h jó gazdája lettem vóna
Igen! jegmot@gmail.com