Akkor valamelyik nap neki ugrok a motornak és megcsinálom..mert valamiért magas fordulaton nem nagyon akar menni...vagy dugulása van, vagy állítani kell a karbin a hidegebb időhöz
Furcsán hangzik, de én meg nem ismerem, milyen többen motorozni
Mindig magamba mentem
ennyi idő után, már nehéz lenne beilleszkedni egy összeszokott társaságba, vagy lemaradnék vagy lemaradnának, vagy nagyon jól menne minden, vagy sehogy
Nem mai darab az biztos. Amúgy egy enduró/cross motorról nem lehet megállapítani a külseje alapján, hogy milyen állapotban van. Lehet, hogy a blokkja nincs elhanyagolva egyáltalán, csak nem arra ment, hogy csili-vili legyen. Ki kék' próbálni, hogy meg tudd állapítani, hogy milyen. Vagyis nem neked mert nem ültél még sokat ilyenen..hanem mondjuk pl. Gecsának
Stompracing alkatrész,növeli a motor fordulatát,olcsó megoldás is lehet egy gyújtáshibás motor megjavításához.
ezt írja a motoreksön
na mindegy hajtom ameddig megy, és halálközeli állapotban átadom boldog tulajdonosának
most rendeltem egy halom cnc-vel mart eloxált cuccot hozzá, remélem a ferdeszemü megküldi
nebassz az a vatta új? hogy megy a lendkerék ilyen pillanat alatt tönkre?
a másikon van nekem belső rotoros, mint montam nekem a hőségben volt gondom vele, azért van a dekli rommá furkálva
én a kört egy ilyen tanki cross pályára értettem, bár nem tudtam végül eligazodni hogy lehet-e használni a cross részét vagy sem, ahogy azt a többiek a múltkor leírták.
en ki szeretnek hasznalni minden alkalmat most hogy motorozzak, akar meg 1-1 orara is de lehet minden nap kint leszek kicsit valamerre, mivel hetkozbe nem tudok elszabadulni a munka miatt, hetvege meg mindig rovid... Ha van kedved irj, aztan csapatok veled is egy rovidet falva kornyeken.
Bnőm tanulómotorja!
Mindig magamba mentem
ennyi idő után, már nehéz lenne beilleszkedni egy összeszokott társaságba, vagy lemaradnék vagy lemaradnának, vagy nagyon jól menne minden, vagy sehogy
Gondolom nem vagyis akkor arra következtetek, hogy feladod a motorozást a közúton? Ha nem akkor minek ez neked?
Mit gondoltok? gixit elküldtem neki csak kíváncsi vagyok cserélné e. Ez nagyon ótvar állapotban van. Még ha bele is megy lehet megfutamodok.
ezt írja a motoreksön
na mindegy hajtom ameddig megy, és halálközeli állapotban átadom boldog tulajdonosának
most rendeltem egy halom cnc-vel mart eloxált cuccot hozzá, remélem a ferdeszemü megküldi
a másikon van nekem belső rotoros, mint montam nekem a hőségben volt gondom vele, azért van a dekli rommá furkálva
gagyi még az új is! mit hallottál erről az innerrotor?