Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gonda Gyuri!
Szép nap volt, a MAI! Holnap 12:00-13:00 körül ismét megyek a "homokbányába" gyertek mindannyian egy kis Endurancra
Phönix! Köszi a képeket és a vidit. Majd az ugratókon is csinálunk egy kis Showt holnap
jegmot@gmail.com
ez az email címed?
Hiányoltalak MA
de én is szeretnék valami japót
Barátomnak
minek veszel? úgyis eladod
Te vettél volna? Milyet? Nekünk is nagyon fasza volt a nap voltunk ezer helyen
Ma voltunk motort venni, de sajnos nem jött össze, de én is motoroltam a tb ráncson, felkültem a düllőn a nagy 200 kilós 20 éves honda dominátort, tiszta hill klinton izé hillclimbb volt, meg barátom bemutatta adony látványos csapatási területeit, egész jól eltelt ez a csütörtöki nap
videó iskészült, de azt inkább nem reklámoznám!
de ami késik nem múlllik!
Megvót' köszi Nem, hogy te is vennél valami motorfélét amivel tudsz veretni mindenfele azt jönnél velünk mindig
Semmit nem ért a spray szinte mert kiszakadt a szelep.... De olyan volt mintha nem is lett volna defekt...csak kicsit fogta a motort...
ki tudja
az fasza, túl nagy volt a tempóóóó
Dudinak meg szétszakadt a külső is....
aha, még Hármashegyen is mentünk egy kört
az fasza... és kibírta hazáig a sprével?
a picsába, holnap szerezz csapágyat, én kimegyek holnap is , azután is veretni, cseregj rám ha jó neked.
Nekem meg indulás előtt fékkar csere, kipu-bilincs csere, h.sárvédő csere, l.szűrő csere után esett le, h az első kerékcsapágy is offolta magát, azt meg csak estleg sm-kerékre tudtam volna cserélni
9en gyűltünk össze ha jól számoltam
2 defekt nap végére Jacek ki is verte örömébe
Ha már arra jártok csináljatok pár képet!
Mi cimborával 5 perc múlva megyünk motort vásárolni karácsony alkalmából!
Kigurulok én is kicsit
asztán merre lesz az a baszás?
Jó szórakozást Acek Jásztai!