Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!
Ilyen oldalt találtam. Esetleg...
http://www.agomotors.hu/websho...
de, de attól még lehet hogy a spirál nem a gyári
de amúgy drz fórumban is volt akinek ilyen volt a gépén, és egy az egyben passzol úgy írta
nem otthon tárolod a motort?
na hát ezt nem tudom sajna
a spirál gyári? rámegy a km órájára?
láttam a másik topikba írtál hogy állítottam e a karbit a dobhoz.
hát nem megnéztem a gyertyaképet a szerint még kicsit mintha sokat is kapna. alul fasza, jobban ugrik mint a gyárival, talán a felül kéne neki kicsit több anyag. nagyobb fúvóka talán.. de igaz azt se tudom most milyen van benne. lehet kéne egy dynojet ahogy te is írtad, aztán babrálni kicsit majd tavaszra esetleg
yamaháról való, talán dt-é, de azt hiszem xt-n is ilyen van
neked napi számlálód van,vagy másfajta műszer?
na én mentem egy kis kört, nem láttalak

Sky, neked meg írtam smst hogy most nem megyek tanki fele, majd legközelebb! remélem láttad
Üdv.
Tudtok olyan kipufogóst Debrecenben aki feltesz nekem egy sportdobot enduróra, de úgy hogy megvárnám ott és összekötő csövet is kell hozzá csinálni.
mehetünk csak sajnos ma a motorom megragadt de van másik amivel tudok menni
Kár hogy megint semmi zsizsgés.. Mi van fabi kollégával vajon... Phoenixék tuti megint románt járják, az egyik cimborám eladta a motorját valamiért nem jön sumo kerékkel a másikkal nem is értem miért .

Én kinézek, de dél - fél 1 nél hamarabb nem megy, ha kint leszel még akkor írj és csörgök ha kiértem, hátha észreveszed előbb utóbb...
most keltem fel, kicsit elhúzódott az éjszakai mulatozás...
holnap ha nem esik az eső, 11-kor találkozzunk a buszmegállónál, ahol van az óvoda meg iskola. aztán megyünk valamerre
ráérek mehetünk
Ám legyen! :P
Jövő héten minden kép sort kerítünk rá ;)
kevés vagyok neki! majd akkor máskor
Jó lenne, de sajna nagy feladat vár rám :P Mihály elcsábulna szerintem ha rákérdeznél! Annyira nem lakik messze tőled..:D
egy jó beszélgetés mellett megitattam volna porzó májam
Hát ülj rá a DRZ-re :P
az olyan messze van mint ide Nagykáta!
ÁÁ most ez kimarad :) Majd jövő héten megcsörgetlek, mert látom már facen nem vagy ;)
na lesz holnap menet?
vagy valaki valamerre?
mentek ma fel János?
annyi ,hogy hol van benzin-hol nincs!
Meg gondolom kivan kopva..magy. sah..
mi a gondja a karbinak?