egyettértek, amig nem mérnökként dolgoztam hanem Joker diákosként heti 3 napot már akkor is megvolt a DRz, fizettem a 25e ft-os részleteket + még motorozásra is jutott, annyi h. én nem bulizni cigizni inni jártam, minta többi velem egykorú, hanem veretni valahol de lehet velem volt a baj
Miért kell annyira sok pénz a motorozáshoz? nem értem... nem kell a motorokat cserélgetni havonta...egyszer ha valamit rendbe raksz az fasza lesz sokáig és nem kell rá költeni csak tankolni meg max olajra...nem igaz, hogy 136 ezerből nem jut motorra őgy, hogy otthon laksz nincs még családod ....ne viccelj már nem látok bele, de még úgy is jut rá nekem, hogy 0...azaz 0 forint fizetésem van....muterék meg nem pénzesek..kiszorítom..nem megyünk mozizni minden nap asszonnyal meg nem kajálunk étteremben meg nem veszek magamnak semmit..csak a motor....evan..ez egy ilyen dolog oké, hogy nem nagy motor...de ezen sztem többször romlanak el a dolgok mint egy újabb motoron... sokszor meg még többet is eszik....
te mérnök vagy ember, most itt nem az lenne a lényeg,hogy van a furat kiosztás,hanem azt jelölik hogy mekkora a belső átmérője? http://www.gerecsemotor.hu/fek...
háát,barátom mondta ne adjam el,viszont neki nem nehéz fent tartani a motort 620e ft-os otthon családi vállalatos fizetéssel
igaza volt Bugicnak, nem lehet kibírni motor nélkül,én is beleugrottam, reggel felébredtem és azt mondtam hogy elhozom,de nem gondoltam bele abba,hogy a lóvé véges! Kellene egy óra rá,legalább arra hogy tudjam az olajcsere intervallumokat, hátsó féklámpakapcsoló, sm szettre első hátsó tárcsa,lánckerék, meg legalább a slicket megvágatni, egy dzseki : 100e
de még nem motoroztam stb
nem egy 136e ft-os (Sulzer-es) fizetéshez tervezték ezt a hobbit, hülye voltam megint,gyerek ésszel gondolkodtam.
ha lesz meló, ha nem pár évre felhagyok a témával, és csizmával nadrággal stb meghirdetem
Köszönöm.. de tudod ha a ház is kopott...akkor megette a fene a felújítást!Maradok egy bontottnál!
Holnap megyek hozok egy drz s karb. valahogy csak jó lesz.))
De ha kész eladok minden motorom..elég volt nem költök ennyit vasakra
maradok a horgászatnál!
http://www.gerecsemotor.hu/fek...
igaza volt Bugicnak, nem lehet kibírni motor nélkül,én is beleugrottam, reggel felébredtem és azt mondtam hogy elhozom,de nem gondoltam bele abba,hogy a lóvé véges! Kellene egy óra rá,legalább arra hogy tudjam az olajcsere intervallumokat, hátsó féklámpakapcsoló, sm szettre első hátsó tárcsa,lánckerék, meg legalább a slicket megvágatni, egy dzseki : 100e
de még nem motoroztam stb
nem egy 136e ft-os (Sulzer-es) fizetéshez tervezték ezt a hobbit, hülye voltam megint,gyerek ésszel gondolkodtam.
ha lesz meló, ha nem pár évre felhagyok a témával, és csizmával nadrággal stb meghirdetem
Holnap megyek hozok egy drz s karb. valahogy csak jó lesz.))
De ha kész eladok minden motorom..elég volt nem költök ennyit vasakra
maradok a horgászatnál!
a berg sírva könyörögne hogy előnyt adj neki!