Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem emlékszel,parillánál érdemes megnézni,vagy felesleges bemenni ?
nézted a féktárcsát?
érdekesen van megadva, a lyukkört szokták megadni ilyen esetekben pedig.
egyettértek, amig nem mérnökként dolgoztam hanem Joker diákosként heti 3 napot már akkor is megvolt a DRz, fizettem a 25e ft-os részleteket + még motorozásra is jutott, annyi h. én nem bulizni cigizni inni jártam, minta többi velem egykorú, hanem veretni valahol de lehet velem volt a baj
jóvan, én is , akkó maj rezgetlek
holnap délelőtt a városban leszek! ha jó,most írd meg,mert reggel bedobom a kocsiba!
elnézést kívánok, nem jutott el a zagyamig az esemes, vagy az emil, v nemtom mit kűttél ,ha összetudnák futni, csak szójjá' !
Miért kell annyira sok pénz a motorozáshoz? nem értem... nem kell a motorokat cserélgetni havonta...egyszer ha valamit rendbe raksz az fasza lesz sokáig és nem kell rá költeni csak tankolni meg max olajra...nem igaz, hogy 136 ezerből nem jut motorra őgy, hogy otthon laksz nincs még családod ....ne viccelj már nem látok bele, de még úgy is jut rá nekem, hogy 0...azaz 0 forint fizetésem van....muterék meg nem pénzesek..kiszorítom..nem megyünk mozizni minden nap asszonnyal meg nem kajálunk étteremben meg nem veszek magamnak semmit..csak a motor....evan..ez egy ilyen dolog oké, hogy nem nagy motor...de ezen sztem többször romlanak el a dolgok mint egy újabb motoron... sokszor meg még többet is eszik....
te mérnök vagy ember, most itt nem az lenne a lényeg,hogy van a furat kiosztás,hanem azt jelölik hogy mekkora a belső átmérője?
http://www.gerecsemotor.hu/fek...
neked már írtam nem 1x hogy megvan az univerzummal együtt megsemmisülő felfogató bilincs saválló változata
pánikbetegsíged van neked bászki
rajtad
hallod Roli...én nem tudok eligazodni rajta
sajnálom
háát,barátom mondta ne adjam el,viszont neki nem nehéz fent tartani a motort 620e ft-os otthon családi vállalatos fizetéssel
igaza volt Bugicnak, nem lehet kibírni motor nélkül,én is beleugrottam, reggel felébredtem és azt mondtam hogy elhozom,de nem gondoltam bele abba,hogy a lóvé véges! Kellene egy óra rá,legalább arra hogy tudjam az olajcsere intervallumokat, hátsó féklámpakapcsoló, sm szettre első hátsó tárcsa,lánckerék, meg legalább a slicket megvágatni, egy dzseki : 100e
de még nem motoroztam stb
nem egy 136e ft-os (Sulzer-es) fizetéshez tervezték ezt a hobbit, hülye voltam megint,gyerek ésszel gondolkodtam.
ha lesz meló, ha nem pár évre felhagyok a témával, és csizmával nadrággal stb meghirdetem
asztaaaaa,akkor azért bőg az enyém, haver ide adta az sm szettet: 15 :44
inkább azt írd mit tudsz a gúti gyilkosságról, állítólag acsádi volt az áldozat.
hülye vagy te, most vetted, már el is adnád?
Sm utca 15-39, Sm pálya 14-39, de igencsak kipróbálom majd 13-39el is. Enduro 14-47
te milyen áttétellel használod az sm szettet?
Én is választok egy kicsit olcsóbb hobbit,nem egy huszonéves pénztárcájához találták ezt ki
Köszi csak horgász dolgok érdekelnek
Tudok neked ajanlani egy koltsegmentes suzukit ha erdekel.
Köszönöm.. de tudod ha a ház is kopott...akkor megette a fene a felújítást!Maradok egy bontottnál!
Holnap megyek hozok egy drz s karb. valahogy csak jó lesz.))
De ha kész eladok minden motorom..elég volt nem költök ennyit vasakra
maradok a horgászatnál!
tyűű,ettől megvadulna
a berg sírva könyörögne hogy előnyt adj neki!