sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Van egy eladó Diadora cross, 45-ös csizmám. Alig használt, a talpa meg sem kopott, dobozával együtt. A váltó kar farkasfogaitól kicsit megkarcolódott, de ezen kivül szinte új. Az ára 25 eft. Megpróbálható és átvehető Debrecenben. 70/278-30hetvenkettő.
Valami beszámoló is lehetne
Nem fogsz meglepődni, de lehet ma se érek oda...
http://motorosruhajav.blogger....
beszéltem amúgy Zével és nem tud segíteni..így megyek gecsához :D
Mikor mész apra fele? Lenne az a kis dolog amit mondtam. Csütörtökön esetleg miskolc? Ferinek az jó lenne.
Mindenkit szeretettel várunk!
Sziasztok, belinkelem ide, ha valakit érdekelne egy május végi motoros találkozó, debrecentől 60 km-re, Ártándon.
Plakát
Van egy eladó Diadora cross, 45-ös csizmám. Alig használt, a talpa meg sem kopott, dobozával együtt. A váltó kar farkasfogaitól kicsit megkarcolódott, de ezen kivül szinte új. Az ára 25 eft. Megpróbálható és átvehető Debrecenben. 70/278-30hetvenkettő.