Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsír!
Valami beszámoló is lehetne
Tessék, lássék.

Nem fogsz meglepődni, de lehet ma se érek oda...
Na majd szögyi szegi vagy hol
Ebből nem sokat tudtam meg
Szerinted?
Mi volt a rabócsin?
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!

http://motorosruhajav.blogger....
Havernak lehet van bűűr kesztyű...sztem vagy 5 rugóért oda adja...megkérdezzem?
Köszönöm mindenkinek aki közre működött benne, hogy a kerék hozzám kerüljön!
valakinek van esetleg kölcsön vagy olcsópénzért protektoros kesztyű? meg esetleg valamilyen enduros cordura kabát is érdekelne. ha van az sikítson!
Holnap beszélek Lacival, a szervezővel és ha még van hely, én is indulok .
Vasárnap Rabócsi! gyertek kifele!
Keresek jó állapotú 150es gumit olcsón :) Akinek van írjon már
Mivan veled eleven? te még élsz?
beszéltem amúgy Zével és nem tud segíteni..így megyek gecsához :D
jár a szád összevissza
Gecsa jelentkezz
Hónap' felhílak, hogy akkor, hogy lesz
Zé mester úr!
Mikor mész apra fele? Lenne az a kis dolog amit mondtam. Csütörtökön esetleg miskolc? Ferinek az jó lenne.
Sziasztok!

Mindenkit szeretettel várunk!
Szia mégis mit szeretnél tudni, évjárat? Angol megy mert ha igen küldök szerelési leírást.

Sziasztok, belinkelem ide, ha valakit érdekelne egy május végi motoros találkozó, debrecentől 60 km-re, Ártándon.
Plakát
Sziasztok!

Van egy eladó Diadora cross, 45-ös csizmám. Alig használt, a talpa meg sem kopott, dobozával együtt. A váltó kar farkasfogaitól kicsit megkarcolódott, de ezen kivül szinte új. Az ára 25 eft. Megpróbálható és átvehető Debrecenben. 70/278-30hetvenkettő.
Sziasztok Kawasaki zx9 szerelésében szeretnék segítséget kérni tudtok vagy tud valaki segíteni ? Köszi