Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De problémásak vagytok ti... nem mind1 mikor mit csinál a másik?
Múlthéten hol voltál?

2013.ápr.1.:
"nincs kedve (kedved) valakinek holnap gurulni egyet? Akár itt a határon túl a közelben? Autó van, kisebb futó is. Az ajánlat visszavonásig érvényes :)"
és mennyi idő jut egy kategóriára etaponként?
Szia!Debrecenben tudsz,István ut.35.Somogyi és Társa Kft.Vagy hívj fel és összefutunk/20-9649-635.Utalni is lehet,bankszámlaszám a holnap a honlapomon/www.motorosnap.com/.
elővételben hol lehet venni jegyet?
lehetett ma mocorogni
dehogy
Akko' sok a pínzed
hátőőő, nem!
Na...elvitték a másikat? Fasza
Mindenkit várunk sok szeretettel és jó idővel!
Az új herefőd betyár!
Sziasztok.
Úgy hallottam lesz a monostorpályi úton valami veterán motoros izé.Tudtok erről valamit?
ja most fasza idő van az biztos!
láttam is sok motorost ma mindenfele
itt nem (Pest)
ott is esik a eső?
nem tehetek róla h. mikor nekem jó akkor neked nem...
micccoda? már odakint melegszik a masina az üzemi hőfokra
Itt mindenki csak irkál..így..úgy amúgy..hideg meleg..por meg kerék meg csajom..meg nincs kész..STB .Akkor a tél minek van.?KARBANTARTÁS..! Mosta legjobb az idő..se meleg se por...oszt senki nem megy sehova..be sah...
Majd megyünk 40c fokban porban az
reggel láttam 3 endurot indultak kifele romániaba utánfutóval... én meg már be sm-esítettem megint, multhéten kimentem volna én is románba de nem akart senki jönni
adamsilye@gmail.com
ide nyomj már egy címet ha megkérhetnélek
Az én motorom most vizsgázott másodjára az új szabályozás óta.../KTM exc/Az első helyről keményen elzavartak ,aztán ajánlottak egy helyet ahol kérdés és kerékcsere nélkül is simán átment! Semmit sem kellett csúsztatni,normál módon ment minden...Tavaly tavasszal visszamentem,ismét csont nélkül ment minden,nem keresték rajtam az enduro kereket..Privátban nyomom a címet.
csukottszemes műszaki