Nekem Oláh Józsi csinál mindent, és nála is van sok motor most de én a munkának csak azt a részét csináltatom vele amihez nincs szerszámom. Konkrétan levettem neki a kuplungdeklit, neki csak két csapágyat kell kiszednie meg betenni alá a szimeringet, így sokkal hamarabb megkapom mintha elvittem volna a motort és várnám hogy annyi ideje legyen hogy lekapja a deknit. Rem ma meglesz mert én már nagyon mennék egy jó kört. Múlt héten voltam kint Fancsin jó kis dagonya van.....
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Én mennék szívesen de oda van a szerelőmnél a kuplungdekli szimeringcsere miatt ha holnap visszakapom du össze tudom rakni akkor nekem vasárnap jó lenne... Majd írok!
Valaki nem tudna segíteni hol tudnám leműszakiztatni a 125ös DT-t supermoto kerekekkel? akárhol bepróbálkoztam ahol ismerettség is van, meg kenőpénz is volt, mindenhonnal elhajtottak azzal h szerezzek gyári kerekeket. de az nincs
valahol itt a városban kéne egy hely ahol bevállalnák
Hétvégén ha van kedve valakinek kerülni egyet akkor vele tartanék...egy lájtos endúró
De ha lehet akkor Hadház fele ...erre nem cseszegtetnek annyira a tankitól indulnánk!
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani egy elektromost debrecenben
akihez elvihetném a motorom.Legalább 5 autóelektromossal beszéltem de mindenhol az volt a válasz, hogy motorral nem foglalkoznak.
Sehol nem fog lemüszakizni. Az állását kockáztatja aki bevállalja.
hétvégénis éjel napal hivható vagyok.. TÖB TIPUS :dr600.xt125.crm125.gilera rx 125.200.suzuki rm 125 .cr125 .zonghsen 200.250.yamaha tdr125.mtx80.50.gilera mx.kk.kz.rc.xr1.2.rx.125.suzuki rg125.cagiva wmx125.rotax 127.derbi senda 50.malaguti fifti top 50.dr125. gn125 .ut125.és más ROBOGÓK:yamaha majes:125.125.250.peugeot jetfors 50.squba50.piagó skiper125.150.aprilia sr125.150 levegős.derbi hanter50.cpi aragon gp50.piaggó sfera 50 1,2,.aprila sr 50 old.dealmi s fivé50.honda pantheon 150. ktm gs 125.wr125.etx125.dió af18.rs125.rs50.derbi x 50.freccia125.és más tipusok érdeklődj
http://motoralkatreszek.blogsp...
A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
06304053450
valahol itt a városban kéne egy hely ahol bevállalnák
De ha lehet akkor Hadház fele ...erre nem cseszegtetnek annyira a tankitól indulnánk!
Szilasinál voltál? (Kút utca) szerintem ő megnézi a motort is.
Tudnátok ajánlani egy elektromost debrecenben
akihez elvihetném a motorom.Legalább 5 autóelektromossal beszéltem de mindenhol az volt a válasz, hogy motorral nem foglalkoznak.
De kerültem a géppel egyet ma én is.... eredeti+ láncszett vásárlás..
Nem rossz a masina..))