Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem Oláh Józsi csinál mindent, és nála is van sok motor most de én a munkának csak azt a részét csináltatom vele amihez nincs szerszámom. Konkrétan levettem neki a kuplungdeklit, neki csak két csapágyat kell kiszednie meg betenni alá a szimeringet, így sokkal hamarabb megkapom mintha elvittem volna a motort és várnám hogy annyi ideje legyen hogy lekapja a deknit. Rem ma meglesz mert én már nagyon mennék egy jó kört. Múlt héten voltam kint Fancsin jó kis dagonya van.....
Akkor senki....Pedig most lehetne vízi endúrózni kicsi az endúrós létszám...semmi szervezés-összhang..
és nem lehet ezt az átalakítást valahogy engedélyeztetni vagy bejegyeztetni? vagy valahogy hivatalossá tenni a dolgot?
Ki a szerelőd? Gumipoknál 2hetes előjegyzés van Pedig azt hittem tavaszra már mindenki kész van...
Nagyon szépen megválaszoltad Beri úr! !A protektor még mindíg ott van,van csizma nadrág mez is,egyszer megnézhetnéd!Én méretem.
Az engedély nélküli átalakítás,már csak ilyen
Sehol nem fog lemüszakizni. Az állását kockáztatja aki bevállalja.
motorok bontva több tipus

hétvégénis éjel napal hivható vagyok.. TÖB TIPUS :dr600.xt125.crm125.gilera rx 125.200.suzuki rm 125 .cr125 .zonghsen 200.250.yamaha tdr125.mtx80.50.gilera mx.kk.kz.rc.xr1.2.rx.125.suzuki rg125.cagiva wmx125.rotax 127.derbi senda 50.malaguti fifti top 50.dr125. gn125 .ut125.és más ROBOGÓK:yamaha majes:125.125.250.peugeot jetfors 50.squba50.piagó skiper125.150.aprilia sr125.150 levegős.derbi hanter50.cpi aragon gp50.piaggó sfera 50 1,2,.aprila sr 50 old.dealmi s fivé50.honda pantheon 150. ktm gs 125.wr125.etx125.dió af18.rs125.rs50.derbi x 50.freccia125.és más tipusok érdeklődj

http://motoralkatreszek.blogsp...

A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.

ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM

06304053450
Én mennék szívesen de oda van a szerelőmnél a kuplungdekli szimeringcsere miatt ha holnap visszakapom du össze tudom rakni akkor nekem vasárnap jó lenne... Majd írok!
facen leírom majd, írj rám!
Valaki nem tudna segíteni hol tudnám leműszakiztatni a 125ös DT-t supermoto kerekekkel? akárhol bepróbálkoztam ahol ismerettség is van, meg kenőpénz is volt, mindenhonnal elhajtottak azzal h szerezzek gyári kerekeket. de az nincs
valahol itt a városban kéne egy hely ahol bevállalnák
Hétvégén ha van kedve valakinek kerülni egyet akkor vele tartanék...egy lájtos endúró
De ha lehet akkor Hadház fele ...erre nem cseszegtetnek annyira a tankitól indulnánk!
gratulálok
levizsgázott a motor!
Mad-max csak motor,csak elektronika!
Szia!

Szilasinál voltál? (Kút utca) szerintem ő megnézi a motort is.
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani egy elektromost debrecenben
akihez elvihetném a motorom.Legalább 5 autóelektromossal beszéltem de mindenhol az volt a válasz, hogy motorral nem foglalkoznak.
...Te kis hamis,már azt gondoltad újabb citrom!...
nekem nem ktm kell,hanem husaberg!
nekem drz kell, nem ktm
Jóóóó megy ....én meg buszozom este meg reggel..is.((
De kerültem a géppel egyet ma én is.... eredeti+ láncszett vásárlás..
Nem rossz a masina..))
nem készült kép, csak motoroztunk meg ma is meloba be terepen meg haza terepen
Semmi élménybeszámoló..? fénykép..stb