Ilyen hőálló gumiszalagot keresek a kipufogó köré, mert tönkrement a rázkódástól. Aki tudja hol lehet ilyet kapni Db-ben, az ne kíméljen. Köszi a segítséget!
HY!
Kösz szépen az infót de sajnos 900 túl sok meg inkább szeretnék 600 as gépet és olyan 700 körül tudok rászánni bár tudom, hogy elég karcsú egy k4re de hátha :D
itt van haveromé hajdúdorogon! 2004es 1000-es 900körül meg is válik tóle,elég szép a gép, akrapovics dob meg a tököm tudja mi...drzről ült rá,de vissazvágyik SM-re...volt hirdetve egyszer,azóta igencsak letörlődött...
ha ombre! mi kell aprától? minden nap ott vagyok szerencsen, tudom is h hol lakik, elhozok én i sneked bármit ha kell, és debrecenbe is bejuttatom... hivj vagy írj nyugodtan! egísz borsodba nyomom,szal ha kell vkinek vmi csengessetek nyugodtan
El hát.
Szaki, azt a tippbájkot, lehet rátudnánk melegíteni a sóginőmre mekkérdem hónap , h megvenné-e, mert mindig pukibájkozna, csak az a cink , h mindig az enyémmel. nem sajnálom, csak még is jobb egy saját. A kézvédőt meg lekummantanám, kár arra olyan minőségi.
Apropó Zébáttya, ha netán tudsz valakit, aki olcsó pitet keres, csupavéletlenül akad egy kis Orion. Helyette megszabadítanám a kis kabaiakat az övékétől, ami pontolyan, mint az enyém. Na. Ezt jól megaszondtam.
Bejelöltelek!
jelölj már be ismerősnek,ha van neked effajta ismerkedési fiókod,kérdeznék egy két dolgot (nem publikus,azért nem ide írok)
Ilyen hőálló gumiszalagot keresek a kipufogó köré, mert tönkrement a rázkódástól. Aki tudja hol lehet ilyet kapni Db-ben, az ne kíméljen. Köszi a segítséget!
Kösz szépen az infót de sajnos 900 túl sok meg inkább szeretnék 600 as gépet és olyan 700 körül tudok rászánni bár tudom, hogy elég karcsú egy k4re de hátha :D
2001-es zx9r-hez keresek ültető kutyacsontot. a jelenlegi csavarközéptől csavarközépig 18,3 cm.
Itt a jó idő és sajnos még nincs motorom :S
Egy jó kis k4-es gsxert szeretnék valami baráti áron ha esetleg tud valaki :D
Szaki, azt a tippbájkot, lehet rátudnánk melegíteni a sóginőmre mekkérdem hónap , h megvenné-e, mert mindig pukibájkozna, csak az a cink , h mindig az enyémmel. nem sajnálom, csak még is jobb egy saját. A kézvédőt meg lekummantanám, kár arra olyan minőségi.