Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!

Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....

06303282168v06303874264
ide mentek? mikor?
Aha így értelmeztem én is
Héé Zéé. Hova tűntél?
itt nincs hó Béli-hg
Sziasztok.Édesapának van egy JAWA 350.szegény 2007 óta 3 szor volt beinditva,legutóbb 3 éve.ugy tettük le h semmi baja nem volt.de most nem indul.átnéztük a mocit.henger,dugó,gyűrűk jok,tömitések jok,kompresszió megvan szikra van,karbi fullra kitakarit,friss benzin bele,tankból lefolyik a benzin,de még se indul.kipufogó tiszta és még sorolhatnám mennyi mindent átnéztem meg stb.Kérdésem az lenne hozzátok Debreceniekhez,hogy valakinek nincs e véletlen egy olyan karburátor ami tuti jó,hogy ráprobáljam h az e baja.mert ugyanis ha a gyertya helyére benzint teszek vagy a légszürő felöl a karbiba bespriccolok akkor pöcc-röff.gyönyörüen jár mig elnem fogy a nafta.Szóval megkérnélek titeket tisztelettel ha valaki tud ebben segiteni az jelezze már nekem.Előre is köszönöm.Üdv.
E mint elesni :)

Holnap duma!
Ja, nem kell. Hirdetesben ugyis ott a szamod:)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Ne is bosszants
jó fos időnk van, hogy lesz a verseny felkészülés?
Látod E
hétvégén hátha normálisabb idő lesz, tudsz adni valami elérhetőséget?
Hali

Hűtő: Az előző gazdája esett vele, aztán volt egy kifli a hűtőben. Elvittem a nyíl utcára, a hűtőjavítóhoz. Visszaállították gyári állapotára. Plusz ekkor raktam rá az alu hűtővédőket (amit itt a sportmotoron csinál egy srác)
Karbi gond: Az én saram. Az alapjárati csavart tettem vissza még télen, és ehhez szét kellett szedni a karbit. Az összerakásnál pedig az úszószintet sikerült feljebb állítani Ennek most így annyi a következménye, hogy ha kicsit több időre állsz, akkor el kell zárnod a csapot, hogy a túlfolyón ne csepegjen. Emiatt még nem vittem el szerelőhöz, ha lesz még valami más tennivaló is vele, majd akkor egyszerre.

Nagyjából ennyi, ha komolyan érdekel gyere nézd meg.
aha, értem. milyen állapotban van egyébként? láttam hogy karbi gondod volt, meg talán a hűtővel volt valami
Bocs, hogy belevauu, ezt leltem:
http://youtu.be/YCfa7L6J5iU
Hosszúpályiban voltunk (mi Quadosok) ,be van zárva, de mégis bementünk de nem bújt elő fél óra alatt senki, elhanyagolt, gazos. Néhány kört mentünk rajta, voltak velünk új emberek is,tetszett nekik!...istván.
Szivesen venném a kontaktokat, rá kérdeznék. Elöre is Köszi!
Tovabbra is keresek lc4 hez elso kereket mehanikus km oras 21 coll-ost ha valakinek lenne elfekvoben?
Szia! A hosszupalyi palyarol valakinek video vagy fotoja van ? Vagy valami infoja? Koszi
Csak az E:)
lásd kivel van dolgod :)
link
Egy link egyszerűbb lett volna:)
hasznaltauto
Hol hirdeted?