Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi,

igazából csak kíváncsiság hajt. Most sokan keresgélnek friss műszakis rendszámos drz-t! Nekem ezek igazából egyik sem szempont, közúton egy percet sem használom a motort. Ha elviszik jó, ha nem úgyis jó :) Rendszám nélküli alternatíva van bőven, még talán wr-t is találnék, amit annó nem sikerült.

Üdv,
Gy.
cső!
eladó a gép? Miért ha szabad kérdezni?
Sítáborba vagyok!
Lemaradt
Szia Jégmotor.Voltál Barcikán?
HY!
Valahova mehetne már ez a hó!
Szia Ricsi!

Üdv, a ski-enduró táborból!
debrecenben is vannak olyan kisebb vállalatok ahol meg tudják fúrni, csak nem biztos hogy árban jól jár az ember, tudok adni pár kontaktot, rá lehet kérdezni mennyi lenne.
ott az szerintem csak quad pálya, pár éve voltak még motorosok ,de ki lettek tiltva én úgy tudom.....
Én kb 2 éve hallottam felőlük utóljára...

A régi üzemeltető számát tudom, egy próbát megérhet:
06 30 kilenc43 76kilenc
Hosszúpályiban vajon üzemel ez a pálya?
Hova kellene akkor vinnem. Kb. mennyit kostál egy furás? Nem tudom számit-e, de egy Honda MTX 125-röl van szo.
ha igazi profi munkát akarsz akkor ne debrecenbe furasd meg egyébként jó ha viszed mellé az új dugót.. az illesztés miatt
Sziasztok.
Valaki tudna nekem mondani Debrecenben egy helyet, ahol megfurnák a hengert. Elég csak a hengert vinnem, vagy vigyek dugot is? Vagy a dugot furás után kell vennem? Bocsi a kérdésért, de még nem furattam sosem.
Köszi a választ!
Van mindkettő
Van egy ilyenem régről, a crossosoknak talán a hétvége után jól jöhet...

cross pályák a közelben
2003 640lc4 olajszűrő-kicsi,nagy? van nálatok?
csak a fűtésszámla pörög
Nincs túl nagy pörgés:)
Persze Persze! Sőt még Viktor apát is elhozzátok a Fehérvári stadionból!
akkor egy elérhetőség vagy link, a továbbiakhoz.
Debrecen, Füredi utcán keresnék garázst/tárolót 1, max.2 motornak.
Előre is köszi a segítséget.
szia! látom nagyon szét van,kb 4-5e ft , ha az összes bélés és szivacs ki lesz cserélve benne.
Köszi szépen, megnézem vhogy a kompressziót, és meglátom hogyan tovább... lehet megkereslek majd a pontos cim miatt, köszi mégegyszer :)