Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső Uram! Te a gportalos mailedet olvasod inkább vagy a facebook.com végűt? Az előbbire írtam egy mailt majd csekkold ha ráérsz. THX
HY!
Eladó!
Kezdőknek vagy újrakezdőknek, meg mindenki másnak is persze :D
Kawasaki ZXR 250
A korl. A2 kategóriával vezethető!
Ár: 399.000 Ft de ez természetesen alku képes
email.: haliszabi@gmail.com
Jaja..ezt is mondták...majd eldől hnap, hogy mi lesz belőle köszi
A héten meg akarnám csinálni, hogy a hétvégén alá tudjam rakni...már csak ennyi híja lenne. Utána érdeklődök, aztán ha úgy alakult szólok, hogy mikor megyek
hozd le valamelyik este és megmondom kell e görgőzni! de ha csak súlyokat rápakolni akkor a vámospércsi út elején megoldják a mosó mellett!
nem küllős...alu
yamahánál Dzsó vállal valami effajta munkát,ha úgy van és nincs más lehetőség,kérdezz rá!
ha küllős akkor nem fogják görgőzni neked, csak ha szétszeded darabjaira... viszont akkor jobb megoldás ha úgy húzatod meg a küllőket hogy kihozza belőle az ütést! ez időigényes és jobb szakemberre bízni, persze meg lehet csinálni otthon is ha van sok időd
köszönöm
az a baj, hogy nem tudom, hogy görgőzni kell vagy súlyokat rápakolgatni
Motorarzenál, soroljam még?
PARILLA
RMC
azt érted centírozás alatt hogy súlyokat pakolnak fel egyes helyekre? mert akkor tudok olyan helyet ahol megoldják - Vámospércsi út - Robiék. de ha a küllőket kell állítgatni olyan centírozásra gondolsz akkor meg keresd fel Bartha Sanyit.
na holnap rákérdezek ismerősnél...mert ma nem mondtam neki, hogy alu kerék..másik gumis akinél voltam neki mutattam..ő meg nem mondta...de van, hogy ő az ilyen dolgokat elfelejti..nem valami precíz
hát nem minden gumis tud görgőzni. itt mifelénk a kettő nem jár együtt
fasz se tudja..lehet...de ahhoz is valami speckó hely kéne nem? vagy azt egy mezei gumis is meg tudja csinálni, ugyan úgy mint a kocsiét?
ha az üt, akkor nem görgőztetni kéne inkább ?
alu kerék...
ja hogy ez küllős kerék? azt hittem valami sm-et csinálsz alukerékkel
Áááá ezt nem úgy kell elképzelni...olyat üt, hogy 30-nál már életveszély...majd kiszedi a kormányt a kezemből...nemtom mi lehet vele..de gumis megnézte és azt mondta, hogy a centírozás megoldja
Oszt ha nem centírozod, mi lesz?
Nem leszólás, de úgysem fogsz száguldozni vele
én a CRM-en se centíroztattam ugyan ezen probléma miatt.
140et ment kb és nem volt gond.
Valaki..SOS segítség. motor kereket kéne centírozni...sehol nem akarják vállalni mert nem tudják befogni a gépbe a kicsi tengely átmérő miatt...valami speckó centírozó kell hozzá...debrecenben hol van ilyen?
Üdv mindenkinek!
Debrecenben keresnék olyan motoros boltot ahol asszony pajtásnak sisakot tudok venni.Segítséget előre is köszönöm!
Hi! Mit tudom én már.. kicsit szét szórt vagyok mostanában...vizsgáim vannak,meló is..2 kor még rá érek 3 kor már változott..
De tudod én vevő vagyok mindenre...
De inkább telón keres..
Irkáltam én is itt,hogy mennyünk motorozni de kevés volt a létszám...
Igy egyedül motoroztam...
Mostanság meg csak 1-2 órám van ..így a nagy túrákat kihagyom mostanság.))