Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen igen bent voltunk! :D nem volt olyan fasza idő fujt a szél!
főniksz néha bevadul,de én is ha továbbra is ilyen fostalicska lesz az idő
+ megy a száj karate....
ha részese lennél az életemnek,akkor elmesélném neked Gábor!
jó volt a mai motorozás?
mind1, érdekes ember vagy te, ha tudod h. másra kell lóvé nem veszel motort.
azt most nem ecsetelgetném! más terveim vannak a lóvéval!
nem sokáig bírják nálad a motorok... minek veszed meg ha eladod 1 hónap után? vagy még annyi se
Kint kergették a fiúk jaja. Én 4-5 DRZ-t számoltam össze. Odajöttek a bodegához is.
gyere el nézd meg az enyémet,és megegyezünk!
láttam ma a böszrményi sm bandát! sok szép drz szép hanggal
jófasza idő van, jó lenne már valamivel csapatni
Piaggio x9-hez vannak-e idomjaid?
Úgy tünik a rotációs kapával kerülök ma.. nem a husqvarnával..
na most beszéltem sky-al, majd 3kor talizunk kint a hármashegyi kilátónál!
hétvégénis éjel napal hivható vagyok.. TÖB TIPUS :dr600.xt125.crm125.gilera rx 125.200.suzuki rm 125 .cr125 .zonghsen 200.250.yamaha tdr125.mtx80.50.gilera mx.kk.kz.rc.xr1.2.rx.125.suzuki rg125.cagiva wmx125.rotax 127.derbi senda 50.malaguti fifti top 50.dr125. gn125 .ut125.és más ROBOGÓK:yamaha majes:125.125.250.peugeot jetfors 50.squba50.piagó skiper125.150.aprilia sr125.150 levegős.derbi hanter50.cpi aragon gp50.piaggó sfera 50 1,2,.aprila sr 50 old.dealmi s fivé50.honda pantheon 150. ktm gs 125.wr125.etx125.dió af18.és más tipusok érdeklőgy?

http://motoralkatreszek.blogsp...

A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.

ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
De ha nem is megyek..gyere felém..nézd meg az új motrim ..
délelőtt nem... esetleg délutután 2 fele jó nekem!
Bocs papa, hogy eddig nem reagáltam tegnap ezzel voltam elfoglalva: http://www.sportmotor.hu/motor...
A tíz az nekem kicsit korai, még este várnom kellett a hőálló szilikon száradására (10-12 óra) és még nincs olaj a blokkban nincs hűtővíz és fel kell még rakjam a az olajpumpát meg lecsekkolni sehol nem folyik az olaj végre.... Azonkívül nem tudom hol van töltés martinkán... Nekem olyan 11 dél fele lenne optimalis....
na akkor valaki holnap motorozni? terepen természetesen!írjatok reggelig mi legyen, de ha nem irtok én akkor is megyek
Szopás van nállam ,de oda gratula !
én is voltam egy karikát 2 hegesztés között,bár egy kicsit hűvös volt,de holnapra hátha vagányabb idő várható!
én voltam egy jó 2,5 órát, kár lett volna kihagyni, jó az idő végre, de asár az van mindenhol :D
Na akkor ki szeretne jönni holnap is motorozni?
na mi újság? volt veretés?
ma szép idő volt, remélem holnap is
Trendixben próbáld meg a Cegléd utcán Debrecenben!
Esztergályos!
szevasztok, 27x1es balos menetű lendkerék/gyujtás lehúzója nincs vmelyikőtöknek eladó, vagy nemtudjátok hol kapni Debrecen környékén értelmes(1500-1600ft-os) áron?