hát igen, nem ártana lefogyna a drz vagy 40 kilót meg erősödne vagy 15Le-t de egy darabig még ezzel kell beérjem, meg tehetném h. vegyek helyette másikat, de hülye lennék eladnám most a drz-t szinta minden rendbe van téve rajta! sose hagy cserben, kivéve ha ripityára töröm de azt hiszem még tudok ezzel a motorral is fejlődni még!
Én mikor kiütöttem odamentem hozzá, nem szégyellem, a mentősök eközben hallgatták Hoffit Legközelebb, ha még lesz neked ilyen szituációd, menjél kívülről és csapj elé na persze csak akkor ha olyan sebesség különbség meglesz mint amilyen a videóba! És bizony be is kell fordulnod elé! Ehhez viszont könnyebb motor, új gumik, meg egy nagy, adag, vastag bugyi
azon vagyok minél többet kijussak idén legalább ide máriapócsra, lábon másmerre nem igen fogok menni, csak futóval ha valakivel el tudok menni esetleg, dehát nem sok sm-es van itt a környéken aki felajánlana ilyesmit természetesen fizetném a rám eső utazási költséget....
Utólag már könnyű kielemezni, a te hibád az lehetett hogy nem bíztál magadba hogy befogsz fordulni, a csikorgás arról ad tanúbizonyságot hogy kétségbe estél hogy jaj mi lesz ha koccanni fogsz és elveszítetted a koncentrációdat , rábíztad magad a véletlenre! Csak az első kerékre terheltél a hátsó szinte lebegett az ég és az aszfalt között, te meg koc-hoz Még egyszer, kihangsúlyozom, itt a gép előtt könnyű ezt bárkinek is utólag hibának felróni! Az idő mindent megold és ha sokat motoroznál velem velünk versenyekre járnál kiszarnád az ilyen szituációkat
Pontosan jól kivehető hogy a közeledő hang hatására balra, behúzott nem tudtad kivédeni Velem ugyan ez történt, ugyan ott ahol telibe kaptad, csak én keréken maradtam a 44-es viszont nagyot perecelt Oda ment hozzád? megnézte hogy egybe vagy ? esetleg segített? vagy ment tovább! Ahogy vissza halottam, életébe most ment először motardal ezen a pályán!
én voltam, megmondom őszintén én is elbénáztam ahogy látszik is, viszon ami nem látszik talán videóról igy visszanézve, nekem olyan volt mintha elém csapott volna
Ki ment neki a 44-es KTM-es srácnak? Kinek volt a vidi a sisakján?
Csak azért kérdezem,mert a 44-est én úgy kiütöttem alóla a motort,hogy azt sem tudta megmondani hogy hívják, mikor oda mentem hozzá! Ugyan itt ugyan azon a ponton ahol a bukás készült!
én is a NAGY fa alatt, csak az a baj ott mind nagy meg barátnőm ottvolt, mikor nem voltam pályán vele kellett lenni legközelebb nem viszem, többet tudok haverkodni :)
Csak azért kérdezem,mert a 44-est én úgy kiütöttem alóla a motort,hogy azt sem tudta megmondani hogy hívják, mikor oda mentem hozzá! Ugyan itt ugyan azon a ponton ahol a bukás készült!
rákeresek az elérhetőségükre
melyik az a düllő?
én a házgyár területén dolgozom és az pont jó lenne nekem?
pontosabbat tudnál......
előre is köszi
http://youtu.be/PVHt3W-2c4g
tud valaki aki jól és nem túl drágán szinterezne nekem felnit Debrecenben?
Legközelebb, megkérlek, gyere oda hozzám!
Köszi a képeket, így legalább kívülről látom magamat, mit össze bohóckodok.
http://www.sportmotor.hu/motor...