Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
kimondottan Lc4
típusszám : M-KTMSO4-D
de egy kis erőszakkal biztos felmegy a bergre is vagy bármi másra!
kortisz!
mire való az az akrapovic? berg? vagy valami lc4?
Tudom láttam már a motorod videon elég konkrét a jószág és maga az ötlet a "házasságra". Egy cimbimnek ER6n-je van úgyhogy ha nem láttam volna már valahol a "megoldást" akkor is vágnám.

Megkérdezem és holnap írok a mailedre.
Megköszönöm, ha megkérdezed!
Kawa Er6-ról vóna szó.
Én megkérdezem neked holnap Józsit úgyis megyek hozzá a főtengőmmel hogy van-e Kawás diagnosztikája. Azt tudom, hogy ducatihoz, apriliahoz tuti van neki, meg most is van nála egy ZX6-r...

Ha van megírom a mailedre a számát, őt csak dícsérni tudom.
A nyíregyi is bezárt pár éve..Nekem anno az apriliát O.Józsi elektronikázta mert a kawa/aprilia szalonban hülyék vótak hozzá mint a főd..
Én a nyíregyit is úgytudom bezárt, de utánanézek, meg ennek a yamakkásnak is köszi!
nyiregyen van legkozelebb azt hiszem ami kifejezetten kawa, vagy Debrecen Samsoni uton a yamahaban csinaljak a kawakat azt hiszem...
Azz fasza.
megszűnt több éve
Hejjhó Debreceniek!
Csak egy kérdés: Működik ott nálatok még Kawasaki kereskedés? Műhelyük is van? Ha igen, mennyire értenek a dolgukhoz? Számítógépredugós-hibakódkitörlős-ésmegfejtős problémám lenne.
hajrá, hajrá, állok elébe
A debreceni motoros fesztivál a felvonulás szombaton szokott lenni?
Csak veszek én egy sm szettet..))))
Úgy elkísérgetlek mint a ktm ..
Ezen kár volt gondolkodni,ha igaz volt,azonnal indulni kellet volna érte!
volt valahol egy motorhirdetés, "Fehér motor, fehér népnek, cigányoknak nem eladó!"
alkudozott a furgonomra, de etnikummal nem üzletelek
Zéé! tegnap láttalak a nyugati ipari parkban a vasasnál! ott vitatkoztál vmi cigánnyal már bánom h. nem álltam meg dumálni 1 kicsit.
https://www.facebook.com/gabor...

szeretek utána járni a dolgoknak...na hát övé volt a gép,és a képeken látszik,hogyan nézett ki jó állapotában ...
mire a srác elküldte volna a képeket,elvitték
Jha, meg van drz bontó is mo-on Nagy Dávid-tól annyi alkatrészt vezsel össze rakhatsz belőle 10 drz-t
Szerintem elég átfűzetni, egy másik ráf meg megvan 25 ezerből. teleszkóp + befogó palcseenál pár éve volt 40 ért. fejidom univerzális 5 ezer, meg két oldalidom és mehet Ebből akár jó bizniszt is lehet csinálni
egy excel sm szett ami gyárija azt kb 120-200e között adják, tehát a hátsó kerék is ér vagy 60e-et minimum.