Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne izgulj nekem min2 térdem szar , nagyon nem erőltetjük az extrémet ,turistázunk
köszi a felajánlást
a lábam kicsit féltem mondjuk, nem tudom hogy fog muzsikálni
igyekezz,jöhetsz velünk
várom már nagyon hogy sikerüljön nekem is kijutni végre. ami késik nem múlik, remélem
vége volt ?
remélem április közepe már Királyerdő,esetleg Biharfüred környéke ...nyílnak a krókuszok
na pont közben írtam. nem még, de már rajta vagyok a témán!
neked ktm szuperál? lábad?
szeva,
beindult már a szezon? lassan összejön valami új gép
hali,no van már vasad ?
a hölgyeken kívül nem igazán ...hegy és völgy is csak utca szinten akad javasolt a tiltott zóna
hát semmi komoly. erdei utak, volt egy homokbánya szerűség. de már nem jártam arra régóta, nem tudom milyen állapotban van.
időkép szerint már 19 fok lesz, ez csak zivatart mond

Ha engedi egy kicsit az idő, lehet kinézek valahova ide a környékre... Józsán van mire nézni?
ezt hol nézted? köpönyeg holnapra még több esőt ír mint mára
Ez hogy jött ki?
Ma 8°C
Holnap 18°C
Holnapután 8°C

én tudok egy jó helyet, de lehet nem lesz kedvező az ár, de garantált pontos munka! emailben irj rám és elküldöm a telefonszámot.
Sziasztok Srácok!
Nem tud valaki egy jó helyet debrecenben, ahol megfurathatom a gépet?
punnyadás leginkább
jóestét!
mi újság erre
Gumipókot tudom ajánlani, másnál nem jártam, és nem is igen fogok , facen irj rám és dobom a számát.
Hosszúpályira válaszoltam tegnap előtt, csak az maradt ki belőle,hogy ez a Quadozás még a MÚLTÉV ŐSZÉN volt a pályán!....istván
Motorozás lesz és az a fiatalabbik
Szép név, főleg egy szerelőnek :) Gondolom az öreg Kész-nek a fia...

Kész Lesz, így hívják a srácot?

Bocs, unom magam
Valaki nem akar esetleg eladni új 18/120as sár gumit?
Lesz
hétvégén valami húsvéti motorozás? Hmm?

+ Melyik szerelőt ajánlanátok nekem egy kisebb beavatkozáshoz? (karburátor kellene beállítani, mert se türelmem, se tehetségem hozzá ) Phoenix említettél valakit egyszer itt Debrecenben, hogy képben van.

Köszi!