Én mennék tudod.. De a szombat teljesen kilőve..a vasárnap meg csak délután jóó.. Igy inkább most kihagyom. http://koponyeg.hu/ De szánkózni is lehet vasárnap
Dettó!
Valahogy az a része nekem is jobban fekszik, amikor túra jellege van egy ilyen kiruccanásnak. Inkább megyek kisebb hegyen-völgyön keresztbe-kasba, minthogy 10x nekifussak egy siratónak. De ha jól láttam Zé, Phoenix, Fabi is hasonlóan gondolkodnak.
múlt héten hívtak volna engem is csak nincs még kész a kicsike De tudtommal már befejték a favágást...Írj rá öcsire biztos mennek ők is nemsoká csapatni!
Nagyon kemény.. de pld a videból megtanultam káronkodni, rák...gec..becézgetni,...stb ..Meg hát gondolom ezen a részen elsőnek voltak itt sokan! Ja meg mindenkinek a motorja volt sah..nem a safőr.. Én személy szerint..nem mennék erre a túrára!Számomra kemény ..veszélyes ! Nem szívesen fekszem megint hónapokat Mert azért minden motoros legyen tisztába azzal,(akár milyen kemény)hogy 1000-szer sikerül...de ha 1001-re nem..akkor van a baj!
Valahogy az a része nekem is jobban fekszik, amikor túra jellege van egy ilyen kiruccanásnak. Inkább megyek kisebb hegyen-völgyön keresztbe-kasba, minthogy 10x nekifussak egy siratónak. De ha jól láttam Zé, Phoenix, Fabi is hasonlóan gondolkodnak.
Itt is vagyok