Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ooda 1 nap elég, Torockóra, Biharfüredre érdemes több napra is
Szerintem 2 napos is de ha máskor előre egyeztetünk ,előtte leg..2 héttel akkor én megyek!
egynapos Fekerteerdő jó vóna
De pontosan mit is tervezel.?
Én mennék tudod.. De a szombat teljesen kilőve..a vasárnap meg csak délután jóó.. Igy inkább most kihagyom. http://koponyeg.hu/ De szánkózni is lehet vasárnap
én most tuti nem, dél körül érek csak rá vasárnap, az meg már késő.
Majd szombat délelőtt megmondom, h megyek v nem, de az biztos.
na akkor nem megy ki valaki vasárnap erdélybe?
Dettó!
Valahogy az a része nekem is jobban fekszik, amikor túra jellege van egy ilyen kiruccanásnak. Inkább megyek kisebb hegyen-völgyön keresztbe-kasba, minthogy 10x nekifussak egy siratónak. De ha jól láttam Zé, Phoenix, Fabi is hasonlóan gondolkodnak.
múlt héten hívtak volna engem is csak nincs még kész a kicsike De tudtommal már befejték a favágást...Írj rá öcsire biztos mennek ők is nemsoká csapatni!
De azért kÍváncsi lennék itt a videón ahol voltatok,hogy venném hasznát a motorom REKLUSE Kupplungnak kb így szerntem http://youtu.be/9Q_TM8kkbHQ
Nagyon kemény.. de pld a videból megtanultam káronkodni, rák...gec..becézgetni,...stb ..Meg hát gondolom ezen a részen elsőnek voltak itt sokan! Ja meg mindenkinek a motorja volt sah..nem a safőr.. Én személy szerint..nem mennék erre a túrára!Számomra kemény ..veszélyes ! Nem szívesen fekszem megint hónapokat Mert azért minden motoros legyen tisztába azzal,(akár milyen kemény)hogy 1000-szer sikerül...de ha 1001-re nem..akkor van a baj!
Lassan téliesitek én is
Már szóltam,de csak én vagyok ilyen állat,fát vágnak.....!Egyedül nyomom,nem mondom kicsit uncsi!
Ott se én törtem a hűtőmet, a DT még egész jól bírta, szal hagyjad Új motor nem lesz...ne, hogy most...lehet sose..elegem van, szal szarok bele
Jó velük menni csak tudás is kell hozzá
Baszki, vonyítok a röhögéstől. Kíszen van ez a csapat úgy látom!
Megin hülye vagy Imike!
Szójál Öcsiéknek Doni!Azok mennek veled túrni a szart!
Ajánlom figyelmedbe eme vidit még 2009-ből
Itt is vagyok
Sok nincs megnyitva a nagyközönség számára
Belenéztem a többi videódba, nem semmik vagytok
Onnan volt az indulás igen