Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na fasza, pedig egész sok közös szakaszunk volt. Tanki körül is voltatok végül? Bementetek?
ILYESMI utvonalon mentünk, de van amelyik szakaszt többször
Meddig voltatok (időben)? Ezen az úton is mentetek, vagy esélytelen volt, hogy valahol ütközzünk?

@roekjozsi:
fasza, nem bántam meg, hogy emelett döntöttem. Az alapjáraton fogok egy picit emelni, mert ha viszonylag magas sebességről állok le pihenni, akkor olyat zuhan a fordulat, hogy leáll, de ha szépen visszaengedem akkor elpötyörészik magának egy hétig is. Egyébként szokni kell még, de úgy vettem észre hogy megbocsájtja ha hibázol. (Egyszer megúsztam vele a homokban, de gázra szépen kiegyenesedett.)

Srácok, vajon lesz még ilyen időnk idén?
mondom MOTORT vegyél ne seggrakétát
lehet látthattad a nyomunkat, egy darabig 3an, aztán hirtelen 10en lettünk
és hogy viselkedik a drz? mik az első tapasztalatok?
Csak speed akkor az a lényeg. Jó is az míg el nem hajítja az ember. Ha nem lenne bennem ez a para, vennék egy ducati 749-est vagy 999-est én is.
1körül voltam kint a fancsikánál, azon a környéken már csak nyomokat láttam.
Elkezdtem egy ideig követni, aztán az erdőben csaptam egy nagy kört, kibaszott jó volt

A fancsikánál ahogy jöttem visszafelé az úton van egy ~1km-es szakasz ami végig hupli-hupli hátán. Na az rendben volt, vagy 2x meg is csináltam

Egyébként nagyjából ez volt az útvonalam:
http://goo.gl/maps/EoT3k
A ti nyomotokat láthattam ezen a vonalon? (felénél kapcsoltam csak be a gps-t)
750 k1 k2 k3 gixeren, 900 as kawán meg 900 as Honda CBR- en gondolkozom. Szóval még nem tudom mi lesz, meg hogy lesz.
Mit szeretnél helyette?
Hi!Szerintem mi akkor már 1-2 óra fele... a vasárnapi húst levest eszük otthol De végén lehet Fancsika 2 -nél találkozhatunk 1 fele..ott van egy jóó kis rázós útszakasz Debrecenbe meg mutatom...meg leg szem..is találkozunk!
Ha minden jául megy jövőre már lecserélem. De szeretem a kicsit, attól függetlenül me jó motor na,,,csak olyan mint egy asszony hogy néha megcsal megcsal de azért csak vissza fogadod, mert szereted!
a helyzet változatlan!
jobban járnál vennél te is végre egy MOTORT
mi van máá megint avval a málnakeverővel?
No, én akkor még nem tudok indulni, leghamarabb is dél-1 körül. Azt fogom csinálni, hogy megindulok a Sámsoni-Vámospércsi között valahol, és elindulok Kelet felé, ha ütközünk valahol véletlenül az jó, ha nem akkor csak simán kerültem egyet. Remélem nem lesz nagyon szar idő.

Hajrá holnap!
Üdv,
Gyé.
Sehogysenem. Úgy tervezem hogy kora tavasszal vagy tél vége felé kinek hogy tetszik akkor viszem el pókhoz osssszt rendbe basszarintjuk.

hogy áll a gép, sehogy?
Én mint a jó papírkutyák, a szobámba veretem!
jaja legyen 3as hegyi kilátó 10 óra onnan meg meglátjuk merre tele tankkal gyere
holnap ki merre csapat?
Merre toltátok bélájim?
Akkor eddig mi is maradt?Hármas-hegy 10 óra?
Aki lenne meg nem ír...