Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy tűnik igazad lesz... hétvégén még lehet lesz jó idő... vasárnap összejöhet
akkor 2, na
Dec 3. vasárnap? Valami nem jó.
nekem hétközbe kilőve mert már ellőttem a szabikat idén legközelebb nekem dec 3. jó vasárnap. akkkor is egész nap lehetne lövetni, de én szivem szerint kimennék románba.
Nekem a holnap tuti nem.. meg csak 1 óra... délelőtt .. de inkább vasárnap .. Hátha valaki jönne még .az idő meg egész héten jóó.))
Nyugi, még nekem is izomlázam van Egyedül az idő miatt forr a vérem, mert ma is húva jó idő van.

Kedden (holnap) is el tudok menni szabira meg csütörtök magasságában is, vagy még a szombat is pálya.
Többiek esetleg? Valaki csatlakozna még?

Bocs, ha zavaró, hogy ennyire pörgök, de nagyon bennem van a bugi
Nem is tudom. .én tegnap szét motoroztam az agyam De ha kijössz Sámsomfele...elnézek veled de csak délelőtt..mert délután..iskola 11/a vagyok
Ha az idő ilyen lesz, 1 szabit rászánok egy lájtos csapatásra. No?
...Be kő kennyi egy kis pipamocsokaaal e!
ÚÚÚ.. de fáj a derekam....
további szép estét mindenkinek
nemtudom, mondtam nekik h. ide jöjjenek nézni a képeket. De Kiss Laci, a Kék Drz-s fentvan Debrecen SUMO csoportban.
Te..[Phoenix]... többiek milyen fórumon vannak.?
Gsx-r 1000 K5-K6 alkatrészek eladók.
hát én sokkal jobban szeretek motorozni mint nézni igy hidegen hagy a teremcross ha lenne vmi könnyű crossmotorom lehet indulnék is
akkor annyira nem sürgős

teremcrosson nem volt senki? most láttam valami videót, elfelejtettem hogy most hétvégén volt de lehet jobb is, nem tűnt annyira nagy durranásnak
hozzánk még mindig nem vettek fel senkit amire multkor jelentkeztél
hát ez van most majd idővel lehet máshogy lesz, a próbaidőt kivárom aztán majd okoskodok
úúúú, az nem vmi fasza sok az utazás
kocsival jaja
és mivel jársz oda he? kocsival? vagy odacuccolsz?
a beszerző az nem rossz, csurran cseppen valami ha jól csinálják
kicsit arrébb mentem tiszaújváros, jabil. beszerzőnek vettek fel
zsíír, hol húzod az igát?