Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá, én olyan 10töl gondoltam, ameddig birjuk, vagy max sötétedésig :D
Szerintem én is kihagyom, sisakot akartam nézni, de se időm se kedvem átmenni. Vasárnap kora délután játszik Neked? Vagy az már késő?
én most megyek valamerre szombat vagy vasárnap, de nem teremcrossra az tuti
Amíg nem ittam meg a pertut a motorral, addig én is csak valami nagyon lájtos karikára vagyok vevő. Részemről like a 25.-i hétvége.
december első hetében nekem jó valameik nap hétvége.
Szasztok25-én szalcsim lesz, utána valamikor hajtani kéne egyet itt a környéken...hármashegyre, vagy ilyesmire gondoltam, ahol nem kell annyira hajtani a motort, mert még nincs teljesen bejáratva, na meg én is kijöttem a formából. Valaki benne lenne?
remélem csak a kamera esett le, nem a csávó maradt ott eszméletlen
laza pipa
f11 megoldódott , annyira egy fasz vagyok, h minden notit össze vissza kuszálok
nem szeretnék soha igy járni:
http://www.sportmotor.hu/motor...

ha firefoxot használsz jobbgombal klikk az abklakra valahol és böngésző eszköztár megjelenítése legyen bepipálva
futóval
yepp, nyert, nem szóltam!

Egyébként külhonba lábon mentek a motorral? Elől 13-as fogsor van, ezzel nem érnék ki csak jövőre!
hallod, megnyomtam véletlenöl vmit fent a billentyüzet tetejébe, azt telibe eltünt a címsor, most szted hogy hozzam vissza, bármit nyomok , nem jön vissza
énasszem nem. te vagy az az ujdonsült déerzés
Halló itt tessék!

nem keversz össze valakivel?

Üdv,
A nickbetyár.
én cak vasárnap érek rá, me' basztatnak a melóm miatt...... jobb nikkre nem futotta? töbXmár nem tucc változtatni
nem ismerlek telefonbetyár!
ha nem mennél nagyon hardcore helyre én mennék veled most, csak bokám miatt nem akarok hardkóórtot
holnap még elég főnök idő lesz! Hétvége mikor fixálódik? Valamelyik nap (szombat/vasárnap) haza kell ugorjak, aztán lehet úgy ütemezném...

A nickem meg lecseréltem valami kimondhatóbbra, a régit úgyis elhagytam.
Most vmikor kimegyek még 1et hajtani, aztán nem, csak azt követően ha már lezajlódott a világvége.
na akkor 3ashegy tali aztán elmegyünk délnek most szombat pon jó
ÁÁÁÁÁ. . én motorozni jobban szeretek... mint nézni.))))))