Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már meglenne a akkor biztosan rálesnék. most lett új melóm, remélem beválik
azzal nem járnál rosszul
hát igen
lassan gyűlik, pedig a drz-det már kiszemeltem
Mit akarok helyette.? PÉNZT..sok pénzt ! Motor kettő van pénz meg fogyóba
szép motorod van!
....Ha pedig nem kapkodnak utána,egyszerre megüli ( állja)mindkettőt, mint a csikósok!
ja értem
pénzt akar
amugy 2 van neki, csak egyiket tartja meg azt mondta
fabi:
látom hirdeted a géped, mit akarsz helyette?
CR125-öm volt egy darabig, de azzal csak szívtam, nem motoroztam
na akkor jólvan akkor
akkor ez az első terepmotorod?
fasza, mikor 2 banda összecsapódik, volt is hangzavar amerre jártunk
Tyó baszki, tényleg sokan voltatok. Király lehetett, kár hogy a délelőttömet mással kellett elcsesznem
jól van az, jól jöttél szerintem. a másik bandába voltak nálad jóval lassabbak is, jah és a végén más is ment haza aszfalton nem csak te. a DR-es srácnak lett vmi a teleszkópjával és elment aszfaltra inkább
Szerintem jóóól nyomod..ésszel! Szerintem misem vagyunk jobbak..csak bevállalósak és ..míg nem lesz ! Ha van kedved és időd..a jövőhéten és ráérek DÉLELŐT..mehetünk egy karikát itt hadház lőtér fele!Meg aki persze rá ér jöhet és nem TÁJVÉDELMI körzet..ami nem hátrány.
Köszi srácok a türelmet!Sajna van még mit tanulni....
Egyébként zsír volt! Kár hogy a végén haza kellett kullognom szégyen szemre aszfalton...
Igen meg gázt...húúúúúúúúúúúztam ám nekije.. Fel is ment.)))
jah, de a végén mire kijártad a nyomodat fel is sikerült menni esés nélkül
Én 3 karikát voltam..a dombnak felfele. kis bugfencel köritve
mondjuk egy ilyen bandába:
http://www.sportmotor.hu/motor...

Naaa igen csak nem válaszoltál..így nem mentünk arra 1 fele..11 kor voltunk ott..5 percet!azt a nyomot láthattad De utánna merre voltunk ..még én sem tudom.. De jóóó volt.))
az a bajod neked, h nem mentél még fasza dagonyákba/ bozótba/hegyre/völgyre. Ha bepróbálnád egyszer vmi jó csapattal, többé nem vágynál annyira a sztrítre
bementünk, mentünk 1 karikát lightosan
jaja speed, de szívesen kipóbálnék más kategóriákat is.