Én nem megyek a tankira,nincs kedvem szívódni! Nem is értem mért kell oda menni ,,ha egyszer kivan írva TILOS! A létszám is kevés, derekamba bele állt a nyavalya,nem is tudom mi legyen Egyáltalán ki jön..?
beszerzőnek vettek fel. egész jó, főleg ha majd belejövök rendesen.
most egész sok pozícióra keresnek embert, asszem profession.hu-n vannak a hirdetések.
én is kocsikázok ide eleget, kb ennyi a baj vele csak azért kérdeztem a kocsit, mert a polgári úton nánás fele este szoktam látni ilyen nagy futáros autót, mondom lehet te jársz arra fele
és milyen pozícióra? nem rosz az am ha jó helyen vagy...múltkor vittem árut...a beérkezetésen egy 20éves csóri kölyök érettségivel...azt se tudta miket kell csinálnija,sőt,nem is békázhat se semmihez nem nyúlhat mert még nincs jogsija és bizonyjtványa semmire...feltettem neki a cuccot azt ott vártam 40percdt egy másik raktárosra... jah és ő 8órában van 14-22ig, ugye azért,hogy a 3 műszakosok este vagy reggel 6kor váltanak és akkor ugye nincs senki a beérkeztetésen se a másik oldalon,így áthidalva vettek fel 8árára ilyen embereket...persze ő se 80ezret keres érettségivel...hannem 100flett + negyedéves pótlék stb... egy ilyenért én is átlépnék a jelenlegiből... am egy masterrel köpetem az utakat egész borsodban egészen elképzelhetetlen kis szar falvakba is...de olyankor az ideg megöl
itthonról kitekerek a depóba ami 3,5km-re van,este meg haza...vagy néha potyázok aztán a kollégákkal ki vagy hazahozatom magam
Pannónia füstje borítja a tájat,
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros,fázik keze-lába,
Szentestére készül,a Jézuskát várja.
Mi lesz a fa alatt?Izgul ő most nagyon,
Komplett kipufogó?Hú,az egész vagyon!
Csodálja a család: nem olajos a keze?
De jól tudják,hogy most is a gépen jár az esze.
Ha véget ér az ünnep,újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajthassa a vasat.
Törheti a fejét,minek hol a helye?
A dugattyúnak miért hiányzik a fele?
Ha elfogyott a tudomány,sebaj ott a Fórum!
Nagyobb okosság az,mint kártyában a lórum.
Segít a társaság bizony fűnek,fának,
Tanárnak,mérnöknek,sofőrnek,diáknak.
kolléganőm jár feliratos futárkocsival,az enyémen nincs matrica,nekem egy sárga master van,neki meg fehér master G.Englmayer felirattal..
kocsival jársz be? te is 8órásra lettél felvéve? mert jár debből is nánásról is járatos busz... milyen kocsival jársz?
http://youtu.be/FWFosSx2K70
Ricsi, ebben van a medvés, felismered a helyet? (1:09:04 től)
http://www.youtube.com/watch?f...!
most egész sok pozícióra keresnek embert, asszem profession.hu-n vannak a hirdetések.
én is kocsikázok ide eleget, kb ennyi a baj vele csak azért kérdeztem a kocsit, mert a polgári úton nánás fele este szoktam látni ilyen nagy futáros autót, mondom lehet te jársz arra fele
itthonról kitekerek a depóba ami 3,5km-re van,este meg haza...vagy néha potyázok aztán a kollégákkal ki vagy hazahozatom magam
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros,fázik keze-lába,
Szentestére készül,a Jézuskát várja.
Mi lesz a fa alatt?Izgul ő most nagyon,
Komplett kipufogó?Hú,az egész vagyon!
Csodálja a család: nem olajos a keze?
De jól tudják,hogy most is a gépen jár az esze.
Ha véget ér az ünnep,újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajthassa a vasat.
Törheti a fejét,minek hol a helye?
A dugattyúnak miért hiányzik a fele?
Ha elfogyott a tudomány,sebaj ott a Fórum!
Nagyobb okosság az,mint kártyában a lórum.
Segít a társaság bizony fűnek,fának,
Tanárnak,mérnöknek,sofőrnek,diáknak.
Boldog Karácsonyt!
Ha nekem is ilyen motorom vóna, biztos vagy 30centisnek képzelném a faszomat, miközbe egykerekeznék vele a fagyizó előtt
Tanki lesz belőle sztem