Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fatal error
Üdv!Lenne egy enduró szettem..még annó a dt-be vettem,ezt szeretném eladni !http://www.kepesmotor.hu/felni...
Ne írj már ilyet legalább te állj ki a sima gumisok érdekében, télleg nincs már itt egy darab se
Szinte egyedül vagyok itt aszfalt motoros! Lassan kérhetnétek a Topik név változtatását "Debrecen és környéki eduro & cross motorosok".

Kívánok sok, boldog km-ert az új szerzeményhez!
LUSTA BANDA ..SENKI?Na akkor én mentem..!
Üdv! Szép..masina!Ha van kedved..ma én pld csapok egy kört fancsika-Debrecen-Hadház környéke Olyan lájtosban ..ha van kedved csatlakozni..VAGY MÁS HA JÖNNE!.szívesen fogadom! Délutánra terveztem..kb 1-2 fele!
hello, grat az új masinához, merre laksz? jövöhétvégén mozgolódunk szerintem valamerre itt a környéken.
jaja, át kellene nevezni debrecen és környéke enduro/supermoto totyikra
Terepmotoros terror alatt áll a totyik
gratula!
faszom már mindenkinek lesz drz-je:D:D bele kell húznom
Sziasztok,

hónapok óta csendben olvasgatom a topikot, követem az eseményeket. Az itt élő nickeket már legalább motortípushoz tudom kötni :) Egyébként nagyon pozitív csalódás volt, hogy Debrecenben ennyire pörög az endurós szakosztály...
Úgy gondoltam, addig nem nagyon offolok ide, amíg nem találtam meg a tökéletes motort. Na de ma elhoztam végre a kiszemelt példányt, egy drz 400e-t. Magamról nem akarok regényeket írni, inkább bízok benne, hogy személyesen is megismerkedhetek az itteni nickekkel. Fiatal korom ellenére (26) egyébként régi motoros vagyok, 2 éve költöztem Debrecenbe. A későbbiek folyamán nagyon szívesen csatlakoznék az említett endurós egylethez, ha ez nem gond.

Üdv,
Gy.
100Le, 900e ft
Naa ezt kapd kii.))100lú

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
most voltunk elsőnek, még mennifogunk szerintem mert nem rossz
tyóóó... Köszi, ez még így is egy élmény volt.

végignéztem a videót, és azt vettem észre, hogy úgy ver a szivem, mintha ott lennék :) Szép hely, és ahogy látom nincs is messze... Gyakran jártok ki?
..ilyet mi is tudtunk..mint KTM..))))
jah, nem semmi egy cucc, sztem SMnek való az a motor
De pályán jobb volt..meg az a rekluse kuplung..szokni kel endúróba.))) Sokszor a levegőt tapostam..fék helyet
Husqvara..? Hát..nekem idegbeteg motor..de szerintem jobb..(könnyebb,nyomatékosabb,..nem beszélve sok gyári extra!
erősebb, pályamotor, erdőben alig tudott vele jönni fabi utánnam
jah kb nemtudom ki volt az az elmebeteg aki kitalálta ezt az akadályt
fa..ide..fa oda...ugyjártak mint te..)) ""beszorult a motor"
ÚÚÚ! Jó a HUSKY jobb mint a DRZ fabi?