Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fancsikai tó melleti kilátót vágod? ott találkozhatnánk, mikor jó neked?
ÉN, én ÉÉÉÉN
Holnap dél körül esetleg valaki egy kisebb kanyar?
mind 1, 2 hét mulva is ráérek, de kitudja mekkora hó lesz mán akkor
Sehogy se jön össze, kellet volna a mai nap, készülődésre, de meló volt.
Ha csak azon mulna, h van e kedvem gépelni, akkor minden hétvégén odavolnék, mint néhány éve.
nekem nem kell rá semmi más csak egy kapcsoló, mivel index az van amúgyis rajta. Szerintem ez a legjobb mit tehettem
akkkor?
Cimborám is sokat agyalt hogyan oldja meg a lámpakapcsolót,aztán úgy döntött hogy ráépíti a 350-es déernek a kapcsolóját,de azon még más dolgok is voltak,mint index meg ilyenek ha jól emlékszem
jónapokat!
na kinek merre lesz a menet?
valakinek nincs kedve holnap egy mini mopedrallyhoz?
hat csinazzad he, en ma is csapatok delutan 3tol setitsegigg :)
még semmit se csináztam
na én részemről felkészítettem a bringát egy egynapos menetre, Te?
Királyerdő
Azért a Vígyázót és Biharfüredet már nem kell nagyon erőltetni , viszont a Királyerdő szerintem még tuti !
Sztem én is hurkalé vagyok, de jól monnya Főnix, h a hegyekbe gépelni ez még nagyon fasza idő,minusz tízbe én se mennék.
Nem baj ...ti kemény motorosok vagytok ,de én hobbi motoros vagyok!
Értem én, csak mondom annyira leszartam a motoromat mostanába, Olajcsere, szelephézag nézés, légszúrő takarítás, háccsógumi majnem szlikk
egy napom csak a szervizelésre megy
azért mikor 40 fokba mentünk Feketeerdőre milyen jó volt ez a kis tó, jól belefürödni a helyi cigókkal
Nem tudja mi az. A kukoricafőd mellet nyelezni, na abba biztos meg lehet fázni, csak az nem endurózás.
miröl beszélsZ? most van jó idő! nyáron megrohadtunk a hegyoldalba torockón olyan meleg volt...
Lehet Szőke Kapitány is jönne
nekem tökéletes, csak menjünk máááár
Szervezd máskorra ,jobb időbe ..ÉS HAMARABB
Ha tudok menni, akkor ezt preferálnám, persze kábé légvonalba susnyáson keresztül