Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tyóó baszki'. itt aztán volt zúzda . Hol volt ez? Derna?
Az idei szezont elképzelhető hogy ~150km-rel arrébb fejezem be/nyitom meg, úgyhogy nekem idén ez a kör szerintem már nem játszik. (a családban van még 1 földtúró gép, aztán mivel 2 ünnep között úgyis otthon leszünk, elviszem a motort, hátha kevésbé unjuk akkor magunkat )
Feketeerdő az egyébként utánfutóval játszik, nem? Végigfutottam már itt minden endurósnak a kép/videógalériáját, de téli romániai gurulásra nem igazán emlékszem :) Ahogy láttam, télen csak itt a környéken mocorogtatok, nem?
még se vette máris fürdetnétek a sárba.
majd az újmotoroddal viszünk, dt kevés oda szerintem
Egy fekete erdőben benne lennék valamikor...csak ne most még...dolog van, meg pénz nincs most...na meg pihenek is kicsit de remélem nem hagytok itthon..a múltkor azért jóó volt
Hali.
Van 2 db új Progrip markolatom eladóban:
791 citromsárga, 3 réteg - 2500Ft
790 narancssárga, 3 réteg - 2500Ft
szombat estig még van idő lemostni bekenni libazsírral a láncot és menni vasárnap reggel
Lehet lenne, csak a vasam még ugy van , ahogy a legutóbb leb@sztam
ennyiért lassan kettőt is lehet venni
lenne kedved/időd menni?
Hamarabb is kitalálhattad volna Szolgálatba leszek ..
Dehogy fog Izzadni majd mint a kutya, utána meg vért fog szarni
szít fogsz fagyni!
vasárnapra egy lájtos Feketeerdő valaki?
ehenvagyok ni, felpattintom a rűűűűcskös gumit aszt mehetünk veretni a herefődre!
Valaki Berettyóújfalu környékéről,endurósok!?Hol vagytok?
De ezek a figurák sem decemberben voltak erdélyben 2 napot motorozni. Jövőre vissza lehet térni rá, de jövőhéttől már fagyni fog, részemről max ide a környékre mozdulok ki.
Jó is az! Mármint a bandázás és endurozás!
A lényeg vannak többen akik járnak ki motorozni különböző képességgel és különböző helyeken mennek, csak keresned kell az ismeretséget,és ki alakul ki a te társaságod
egyszer elmennél vele motorozni megértenéd
Akkor nem értelek ... " ha ti megvagytok és nem élvezném.."Nem vagyok egy beszari gyerek...de se magam se motorom .. nem szívesen töröm! Ha erre gondoltál!Ja és anyagilag se állok olyan fac... De mint a videó is mutatja..túrázni,endúrózni,bandázni,szórakozni, szívesen megyek!
Nem magamra gondoltam Mi megvagyunk és nem biztos hogy azt élveznéd ,ahova és ahogy megyünk
Akkor szóljatok..vevő vagyok rá
Hogyne lenne