Nem értem.. mindenki a tankin motorozna ahol nem lehet..ahol meglehet oda nem akar senki menni...! Erre felénk mért nincs ilyen csapat? http://youtu.be/Bi2h-tXk2zw
Jahham. Köszi az infót. Nézegettem most a videóidat, és azon agyaltam, hogy mekkora szívás hogy kitiltottak onnan bennünket. Gondolom a 4kerekűeknek tilos csak a behajtás...
Sajnálom... Egyébként voltam a lőtéren...de kb 10 út vezet oda..nyomok is voltak ..(az enyémen kívül) A telefon számom megvan..majd csörögsz... és legközelebb tőlem indulunk
Minden stimmelt, csak az időt basztuk el megint :D (11 előtt ha megőrültem volna se érek a kútra) Kérdeztem a benzinkutas csajt, hogy egy ugyanilyen motor volt-e itt mostanában. Aztmondta most ment el kb. 30 perce. Addigra Zé már megadta a számodat (köszi Zé innen is).
Megittam egy kávét, és a következő képlet járt az eszembe:
Ahhoz hogy a lőteret megtaláljam, meg kell találnom Fabit,
Ahhoz hogy Fabit megtaláljam, meg kell találnom a lőteret.
Mondanom sem kell, hogy ebben a képletben minden ismeretlen
Na de nézzük csak miből is dolgozhatunk:
- hadházi lőtér-ként emlegette Fabi, akkor valahol Hadház környékén kell lennie.
- Egy Szalacsi Sándor képességű Úr, aki azt mondta: "ha itt mész egyenesen, akkor neki mész a lőtérnek"
- Önerőből annyit tudtam, hogy nagyapámnak valami Szabó Jóska barátja a lőtéren talált éles rakétát. Nem túl hasznos infó.
Na akkor a megvalósítás a következő:
Dobtam Fabinak egy smst, hogy elindulok légvonalban Hadház felé, aztán hátha ütközünk.
Na és akkor most NEM RÖHÖG ez sült ki belőle: http://goo.gl/maps/0N1lc
Mondanom sem kell, nem hogy lőteret, de egy kibaszott légpuskagolyót se láttam egész úton Fabit meg aztán pláne nem találtam így
De azért jó volt, kár lett volna ezt az időt kihagyni. Bocs Fabi, ha sokat vártál rám. Azért remélem jól sikerült a Te kanyarod is. (Volt közös centiméter egyébként az utunk között?)
Visszafelé a Sámsoni-Mátyás király kereszteződésben találkoztam egy sárga motul-castrol-flikk-flakk matricázott drz-vel. Nem tudom innen volt-e valaki.
Én a leírtakhoz tartom magam 9.55-től vártam 10.15 idézem... "Akkor várnám a választ De ha már Hadházat nyomjuk,gyere a sámsoni benzinkútra 471-es 10 órára!Délig ráérek!"
Nem tudom más kép leírni..legközelebb gps koordinátákat adok meg.. tov jó hétvégét mindenkinek!
Ki fogom adni rendezvényszervezonek ezeket a vasárnapi gurulasokat. :) itt vagyok a kuton megtankolva megkavezva. Elindulok a loter felé, baszott jó idő van
Nem szabad menni rajta(vége)
Még a pályára sem!
Valaki tud adni egy gps koordinátát a lőtérhez? Most már nagyon érdekel merre kellett volna molyolnom.
Minden stimmelt, csak az időt basztuk el megint :D (11 előtt ha megőrültem volna se érek a kútra) Kérdeztem a benzinkutas csajt, hogy egy ugyanilyen motor volt-e itt mostanában. Aztmondta most ment el kb. 30 perce. Addigra Zé már megadta a számodat (köszi Zé innen is).
Megittam egy kávét, és a következő képlet járt az eszembe:
Ahhoz hogy a lőteret megtaláljam, meg kell találnom Fabit,
Ahhoz hogy Fabit megtaláljam, meg kell találnom a lőteret.
Mondanom sem kell, hogy ebben a képletben minden ismeretlen
Na de nézzük csak miből is dolgozhatunk:
- hadházi lőtér-ként emlegette Fabi, akkor valahol Hadház környékén kell lennie.
- Egy Szalacsi Sándor képességű Úr, aki azt mondta: "ha itt mész egyenesen, akkor neki mész a lőtérnek"
- Önerőből annyit tudtam, hogy nagyapámnak valami Szabó Jóska barátja a lőtéren talált éles rakétát. Nem túl hasznos infó.
Na akkor a megvalósítás a következő:
Dobtam Fabinak egy smst, hogy elindulok légvonalban Hadház felé, aztán hátha ütközünk.
Na és akkor most NEM RÖHÖG ez sült ki belőle:
http://goo.gl/maps/0N1lc
Mondanom sem kell, nem hogy lőteret, de egy kibaszott légpuskagolyót se láttam egész úton Fabit meg aztán pláne nem találtam így
De azért jó volt, kár lett volna ezt az időt kihagyni. Bocs Fabi, ha sokat vártál rám. Azért remélem jól sikerült a Te kanyarod is. (Volt közös centiméter egyébként az utunk között?)
Visszafelé a Sámsoni-Mátyás király kereszteződésben találkoztam egy sárga motul-castrol-flikk-flakk matricázott drz-vel. Nem tudom innen volt-e valaki.
Nem tudom más kép leírni..legközelebb gps koordinátákat adok meg.. tov jó hétvégét mindenkinek!