Oksa, vágom mindkettőt! Mondjuk nekem még mindig dolgom van délelőtt... És merre lesz az irány? Mert ha csak később tudok indulni, akkor majd valahol becsatlakozok. Tanki felé nem jártok?
F@szt van itten válcság... Konkrétan gépjármű átírásra nem kapok 2 hétnél előbbi időpontot...
Hívtam Szoboszlót, Böszörményt, Hadházat... midenhol aztmondták jövő hét vége TALÁN... (Ha 15percnél több egy ilyen ügyet lezavarni, megeszem a motor kulcsát...)
Na ez a kör pipa. Végülis meggyőztél! A hidegtől nem félek, de bökönytől annál inkább. Eltévedek aztán nem találnak meg csak 10 év múlva térdig érő hajjal és télapó szakállal.
Na, de szumma-szummárum. Kivittem futóval és van műszakim :) Halad ez, még kiszaladok a Polgár Jenőhöz átíratni, és mehetünk ki a világból!
Teee tudod ...."Reggel 7kor ki kell menjek Hadházra, motorral. Nincs kedvem ekkora távért futózni."....Szerintem korán is van..meg az a rész elég lakot..nem kedvelik az endúrósokat! Én futóval vinném..de nem tudom úti célod!Ja..meg az se nem biztos oda jutol ki!Én már tévedtem el... Bökönybe kötöttem ki Nem láttam a fátol az erdőt..
Erre figyeljetek: Nov 15-Dec15 fokozott közúti ellenőrzés. Mennyit szoktatok közúton menni egy ilyen hétvégi kanyarnál? Még nem volt időm elvinni műszakira
Lesz akkor vasárnap valami lájtosabb kör? Ez a 10 órai indulás még mindig áll?
Napszúrást nem kapunk...
Hívtam Szoboszlót, Böszörményt, Hadházat... midenhol aztmondták jövő hét vége TALÁN... (Ha 15percnél több egy ilyen ügyet lezavarni, megeszem a motor kulcsát...)
Na, de szumma-szummárum. Kivittem futóval és van műszakim :) Halad ez, még kiszaladok a Polgár Jenőhöz átíratni, és mehetünk ki a világból!
Más tészta, Ti már jobban ismeritek a környéket: Reggel 7kor ki kell menjek Hadházra, motorral. Nincs kedvem ekkora távért futózni.
Ezt az útvonalat véleményeznétek?
http://goo.gl/maps/c2hsu