Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűűűűha ezt még most vettem észre! Hát, nagyon szépen köszönöm így Utólag is!
Erre Vámospércs fele gondoltam, vann pár jó hely.
szerintem nem, ha nem megyünk be nincs értelme oda menni.
Oksa, vágom mindkettőt! Mondjuk nekem még mindig dolgom van délelőtt... És merre lesz az irány? Mert ha csak később tudok indulni, akkor majd valahol becsatlakozok. Tanki felé nem jártok?
Én vámospércs, Fabi Hajdúsámsonn, aztán ott találkozhatnánk valamelyik kilátónál, amit írtam.
Ti honnan indultok - Hová mentek?
igen. Szerintem 10kor kellene talalkozni a harmashegyi kilatonal, esetleg fancsika 1.kilato, melyikhez ismered az utat?
Valami ilyesmire gondoltam...vasárnap.))))http://www.sportmotor.hu/motor... Még a hideg is kirázott mikor lefele ugrott..))
Köszi Máté, jövök eggyel a felajánlásért, de Jenő végül csak megoldotta!

Lesz akkor vasárnap valami lájtosabb kör? Ez a 10 órai indulás még mindig áll?
Napszúrást nem kapunk...
Akkor te vagy Jenő a hivatalba, Pólgár Jenő hivatal, Polgár mester, Polgár Jenő a hivatalba
Gyere el polgárra vagy küld el nekem 1 nap alatt elintézem! Itt dolgozom a hivatalba!
F@szt van itten válcság... Konkrétan gépjármű átírásra nem kapok 2 hétnél előbbi időpontot...
Hívtam Szoboszlót, Böszörményt, Hadházat... midenhol aztmondták jövő hét vége TALÁN... (Ha 15percnél több egy ilyen ügyet lezavarni, megeszem a motor kulcsát...)
Na ez a kör pipa. Végülis meggyőztél! A hidegtől nem félek, de bökönytől annál inkább. Eltévedek aztán nem találnak meg csak 10 év múlva térdig érő hajjal és télapó szakállal.

Na, de szumma-szummárum. Kivittem futóval és van műszakim :) Halad ez, még kiszaladok a Polgár Jenőhöz átíratni, és mehetünk ki a világból!
Teee tudod ...."Reggel 7kor ki kell menjek Hadházra, motorral. Nincs kedvem ekkora távért futózni."....Szerintem korán is van..meg az a rész elég lakot..nem kedvelik az endúrósokat! Én futóval vinném..de nem tudom úti célod!Ja..meg az se nem biztos oda jutol ki!Én már tévedtem el... Bökönybe kötöttem ki Nem láttam a fátol az erdőt..
én nem járok arrra, de talán fabi igen.
Sürgősen eladó egy jó csizma! nem érdekel esetleg valakit?
Megpróbálok igen! vasárnap a jó nekem is csak.

Más tészta, Ti már jobban ismeritek a környéket: Reggel 7kor ki kell menjek Hadházra, motorral. Nincs kedvem ekkora távért futózni.

Ezt az útvonalat véleményeznétek?
http://goo.gl/maps/c2hsu
kb 200m-rt :) :D
nekemis jobb a vasarnap, jossz te is ujdrz-s kolega?
Üdv..a hétvége nekem csak a vasárnap jóóó. .nem bánnám..ha akkora rendeznénk a földtúrát!
Erre figyeljetek: Nov 15-Dec15 fokozott közúti ellenőrzés. Mennyit szoktatok közúton menni egy ilyen hétvégi kanyarnál? Még nem volt időm elvinni műszakira
Szerintem tanki most veszélyes.!
Neeem tudom...nincs(kedvem) lóvém fizetni birságot
dörzivel gyere tankira is beugorhatnánk vhogy szó szerint
Akkor majd szóljatok ha pontos lesz a dátum!