Annyit csak Gumipókról, hogy eddig bármikor vittem oda a motoromat, bármilyen komoly problémákkal, mindig lelkiismeretesen, ügyelve a költségekre, a határidőt pontosan betartva javította meg. Azzal viszont tisztában kell lenni, hogy ha valaki sz@r pénzért akarja megcsináltatni a motorját, azt is megpróbálja, de a siker nem garantált (pl. be lehet hegesztetni a dugó tetejét, de nem biztos, hogy tuti lesz, bár meglehet, hogy egy darabig el fog menni úgy is). Sajnos azzal tisztában kell lenni, hogy az alkatrészek nem olcsók, és persze Lajos sem varázsló. Van erre egy jó mondás: sz@rból nem fonsz ostort, de ha fonsz is, nem pattogtatsz vele. Úgyhogy le lehet szállni a mesterről, majd ha te is megoldottál annyi problémát, mint ő, és még egyszer mondom HATÁRIDŐRE, akkor esetleg illetheted kritikával. Attól még, hogy elvégzel egy iskolát, nem biztos, hogy tudsz is motort szerelni. Azt meg, hogy átverjen, nem tapasztaltam, van némi fogalmam nekem is a motoromról, de általában még ő szokott lebeszélni néhány alkatrész cseréjéről...
Szerintem aknázva is van.. .".Magyar Honvédség figyeli a területet, a belépés pedig szigorúan tilos."Ez szerintem kamúúú....!.Vagy tankokat,Orosz gázolajat leltek! Természet védelem..jaaaa körbeásom..ugyan VICC..! De kíváncsi vagyok én is mi a franc folyik itt?
Kulcsár?! gondolkozz már ember....egy nálad jóval idősebb emberről beszélsz, akiről gondolom én szart se tudsz, de állítod, hogy ismered.
Érdekes módon Phoeniy DRZ-jét fel tudta A-Z-ig újítani...nem bazsott el rajta semmit...azóta sem volt kutya baja sem. Ja..meg amúgy több jó szerelő is van Debrecenben, akár nagy gépekről, akár robogókról kismotorokról legyen szó. Van egy véleményed, de fura módon senki nem ért veled egyet (és nem, még nem vittem Lajoshoz a motort, szerelni, mert nem volt rá szükségem, de ha lett volna oda vittem volna..az 100%)
Akkor nem egyről beszélünk.
Véleményem szerint pók amit tud kihozza magából.
Másik meglátás, mindig dugig van az udvara motorral mert nagyon sokan járnak hozzá...legyen az hayabusa vagy bármi. Ezek hiszékeny emberek lennének akik mindent elhisznek?
Vigyed nyugodtan, ha neked bevált én nem is akarom senkitől se elvenni az embereket és senkit nem járatok le. Ezt csak megint te látod, az előbb se figyeltél, mint ahogyan mondtam, nem keresek szerelőt csak egy kijelentést tettem. Megint gondolkozz el, mit mondasz. Még egyszer hangsúlyozom az a probléma ha valakit átvágnak és közbe bagatell problémája van, amit egy szerelőnek tudnia kellene.
akik itt az évek alatt írtak a fórumra, azoknak mindenkinek sikerült jól megcsinálni a motorját, érdekes csak a te ismerőseidnek vannak vele rossz tapasztalatai. ha esetleg meg igy akarod lejáratni , hogyhozzád menjenek javitani, akkor felejtsd el mert mi ezután is hozzá fogjuk vinni a motorjainkat. peace...
Állj, itt nem az én okoskodásomról van szó. Biztos megbízható Pók is sok mindenben, jó pár motor az ő keze alatt is átmehetett, de kicsit gondolkozzatok.Járjatok utána sok mindenben mert egy szerelő ha mondd valamit, elhiszitek még akkor is ha nektek van igazatok és a szerelő közbe elhiteti veled. Ugyanis hallgatsz rá mert ő többet ért a motorhoz. De ezt nem kell mondanom, majd tapasztalni fogjátok. Elnézést mindenkinek ha valakit megsértettem, de más szemszögből is nézzétek a dolgot!
"Hát srácok nincs egy komoly szaktudású,precíz, és hivatalos motorkerékpár-szerelő megfelelő szerszámokkal Debrecenben, a kis garázsban szerelt mukik aki szerelőnek tartják magukat és feketén szerelnek, hagyjuk! Én nem nevezném ezeket szerelőnek. Vélemény?"
Ebbe a mezőbe Phoenix hol látsz olyat hogy szerelőt keresek? Csak az idegesít fel hogy nap mint nap jönnek emberek akiket átvágtak... Ja ha megvan a baj akkor cserélni kell vagy javítani azt az alkatrészt. Mert könnyebb azt mondani a szerelőnek " jajj bocs szarból várat nem tudok építeni"
Ja persze aminek apró problémája van azt meglehet csinálni könnyen és gyorsan... Tudom jól hol végzett, ismerem. Most általánosságában beszélek a "szerelőkről".Egy karbi is ha baja van egyből szinkront csinálod és ha nem jó ráfogod valamire. Érdekes én nekem hogy sikerült?! Meg kell a problémát keresni és arra rájönni na akkor mi a baj, ez okozta?...Ok megvan, működi!
De Dani! Az a 400 as GSX-R amiről beszélsz egy hulladék volt! 1-2 évente váltotta a gazdáit mindenki költött rá de mindig szar volt... nagyon sok szerelőt és tulajdonost járt be az a motor..... gumipók csinált neki egy karbi szinkront úgy mint az enyémen is de szarból várat nagyon nehéz....
Azért Pókot nem kellene cinkelni még ismeretlenül sem. Az Mforce sulit végezte, 1-2 márkakereskedés szervizében dolgozott már, itt is javított már több fórumtársunknak, még nem hallottam , h vki köpködte volna.
Érdekes módon Phoeniy DRZ-jét fel tudta A-Z-ig újítani...nem bazsott el rajta semmit...azóta sem volt kutya baja sem. Ja..meg amúgy több jó szerelő is van Debrecenben, akár nagy gépekről, akár robogókról kismotorokról legyen szó. Van egy véleményed, de fura módon senki nem ért veled egyet (és nem, még nem vittem Lajoshoz a motort, szerelni, mert nem volt rá szükségem, de ha lett volna oda vittem volna..az 100%)
Véleményem szerint pók amit tud kihozza magából.
Másik meglátás, mindig dugig van az udvara motorral mert nagyon sokan járnak hozzá...legyen az hayabusa vagy bármi. Ezek hiszékeny emberek lennének akik mindent elhisznek?
Ebbe a mezőbe Phoenix hol látsz olyat hogy szerelőt keresek? Csak az idegesít fel hogy nap mint nap jönnek emberek akiket átvágtak... Ja ha megvan a baj akkor cserélni kell vagy javítani azt az alkatrészt. Mert könnyebb azt mondani a szerelőnek " jajj bocs szarból várat nem tudok építeni"