Köszi,köszi!
Járom a zsibit, ma is voltam ,van kint ismerős aki elad,szombaton megyek!
Hogy cigók voltak? Nem tudom ,a lényeg csak hozzám jöttek tudták, hogy van érték és, hogy hova kell menni
Áhhh nem használok én már idén semmit csak a pénztárcámat.
Most kértem láncszett ajánlatokat eddig 28 a legoptimálisabb ajánlat! tavaszra ráköltöm az életemet, kifényesítem a gixit oszt beteszem a VITRINBE!
Tegnap reggelre betörtek hozzám! (garázs,2 pince)
A pincéket csak rongálta 2 motorhoz nem nyúlt a szarházi
A garázsba meglátogatta Dokit+Mtx+Sachs sértetlenek!
Viszont minden kézi szerszámomat elvitt (Bosch ütvefúró,Metabo illetve Black&Decker sarokcsiszoló és egy vésőgép)amik a mindennapos munkámhoz kellenek! Amit tehetek járom a piacokat,de ihatok rá hideg vizet. 28-an lakunk a társasházban csak engem látogattak meg!
Nekem azt mondták a Sámsonin, hogy elsőt is lehet, de a csávó aztmondja, halkan meg úgja, hogy ő sem csináltatná...így én is csak a hátsót ragasztattam
Járom a zsibit, ma is voltam ,van kint ismerős aki elad,szombaton megyek!
Hogy cigók voltak? Nem tudom ,a lényeg csak hozzám jöttek tudták, hogy van érték és, hogy hova kell menni
Most kértem láncszett ajánlatokat eddig 28 a legoptimálisabb ajánlat! tavaszra ráköltöm az életemet, kifényesítem a gixit oszt beteszem a VITRINBE!
Azért sajnálom, de legyél optimista.
Szombaton megyek a zsibire...hátha látok hasonlót...
Tegnap reggelre betörtek hozzám! (garázs,2 pince)
A pincéket csak rongálta 2 motorhoz nem nyúlt a szarházi
A garázsba meglátogatta Dokit+Mtx+Sachs sértetlenek!
Viszont minden kézi szerszámomat elvitt (Bosch ütvefúró,Metabo illetve Black&Decker sarokcsiszoló és egy vésőgép)amik a mindennapos munkámhoz kellenek! Amit tehetek járom a piacokat,de ihatok rá hideg vizet. 28-an lakunk a társasházban csak engem látogattak meg!
Székely Dávidot nem ismered? Ő NL pocolt sokáig. Azt hiszem, még nem kezdet el melózni D.
.....Pocketbike!
Első fékbe azért még én sem ragasztattam betétet, bármilyen elvetemült is vagyok