Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és ha valami történik hogy hajtod be rajta... Két srác könyörgött hogy csináljam meg nekik mert kicsit átbaszták őket 100.000 ft-al, minden ki lett rajta csereberélve de nem lett megcsinálva ami a baja ... Köszi, most miről beszélünk akkor?
Kulcsár? na ne nevettes már ... itt volt nálam 2 olyan motort amit nem tudott megcsinálni 400 Bandit meg 400 Gsx-r . Most vizsgázom motorkerékpár-szerelésből, szóval én hivatalos szerelő leszek nem holmi sufnimágus és a márka szerviz is külön téma...
tehát átbaszott.. az fasza...
Hali! Lenne egy szuzki rm 125-250 2003 tól..idom szettem,ha érdekel valakit,vagy ha ajánlanátok..megköszönném.!Saját részre vettem de a par... drz idomként postázta.... !Ezért adnék túl..rajta!
ha sokat akarsz fizetni akkor nyugodtan vidd szakszervizba a motort, az a véleményem, ha gondos kezekbe akarod tudni akkor Kulcsár Lajos "Gumipók", Öregjános utca.
Hát srácok nincs egy komoly szaktudású,precíz, és hivatalos motorkerékpár-szerelő megfelelő szerszámokkal Debrecenben, a kis garázsban szerelt mukik aki szerelőnek tartják magukat és feketén szerelnek, hagyjuk! Én nem nevezném ezeket szerelőnek. Vélemény?
Az igazi motorosok kapartatnak te jó fiú!
Naa... Mindenki alszik? ebbe a jóó időbe..!
Hali! Nem megy valaki endúrózni a környéken? Mert vele tartanék.)) A Tanki kilőve így a környéken, vagy az én útvonalamon!Sámson...Téglás...Aradvány..Martonf.Hármas hegy stb!Holnap gondoltam.. jó időt mondtak..! Laza túrára gondoltam! pld....... http://youtu.be/aK5br6ZZ7Ow
140/80 vagy 130/80 K60SC-t nem tudsz véletlen 18-ast tömlőset?
írtam hogy szűűk
havernak 12 e és nem tavasz elején vette a gépet,de még ősz végét sem írunk,de nem is munkába jár hoppá,erre varrjunk gombot
az nem sok, egy szezon min 6e km
biciklizek is naponta 20 - 30 km-ert!
május közepe óta 2200km-t tekertem, ez már akár egy szűk motoros szezonnak is elmenne
azzal is jártam, csak mostanában lusta vagyok
nekem az sose lesz, akkor inkább bicikli
nádix központban, sámsoni út vége felé pénzváltó. egy köpésre a kroccpályától
hol dolgozol?
a rotyogó mindenkinek beadja

......persze a motor még jobban
Én is robogózom mostanság!
még szép!
napi 30km-t veretek robogóval melóba!