Ja és ha valami történik hogy hajtod be rajta... Két srác könyörgött hogy csináljam meg nekik mert kicsit átbaszták őket 100.000 ft-al, minden ki lett rajta csereberélve de nem lett megcsinálva ami a baja ... Köszi, most miről beszélünk akkor?
Kulcsár? na ne nevettes már ... itt volt nálam 2 olyan motort amit nem tudott megcsinálni 400 Bandit meg 400 Gsx-r . Most vizsgázom motorkerékpár-szerelésből, szóval én hivatalos szerelő leszek nem holmi sufnimágus és a márka szerviz is külön téma...
Hali! Lenne egy szuzki rm 125-250 2003 tól..idom szettem,ha érdekel valakit,vagy ha ajánlanátok..megköszönném.!Saját részre vettem de a par... drz idomként postázta.... !Ezért adnék túl..rajta!
ha sokat akarsz fizetni akkor nyugodtan vidd szakszervizba a motort, az a véleményem, ha gondos kezekbe akarod tudni akkor Kulcsár Lajos "Gumipók", Öregjános utca.
Hát srácok nincs egy komoly szaktudású,precíz, és hivatalos motorkerékpár-szerelő megfelelő szerszámokkal Debrecenben, a kis garázsban szerelt mukik aki szerelőnek tartják magukat és feketén szerelnek, hagyjuk! Én nem nevezném ezeket szerelőnek. Vélemény?
Hali! Nem megy valaki endúrózni a környéken? Mert vele tartanék.)) A Tanki kilőve így a környéken, vagy az én útvonalamon!Sámson...Téglás...Aradvány..Martonf.Hármas hegy stb!Holnap gondoltam.. jó időt mondtak..! Laza túrára gondoltam! pld....... http://youtu.be/aK5br6ZZ7Ow
......persze a motor még jobban
napi 30km-t veretek robogóval melóba!