Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És uncsid nem tud olyat ha már rezokat gyárt, hogy a motorom könyökéből kiműti a szűkítést. Tele van anyaggal a közepe, gondolom vhogy meg van vastagítva a középső rész és kisebb ott a térfogat nem tud annyira öblíteni nagy fordulaton. A henger felőli első hajlás után van egy vastag hegesztés meg a jobb oldalán ahol elkezd hátrafordulni megint van egy széles varrat. Arra gondoltam flexszel szét kellene vágatni ezen a két ponton és kiszedetni ami benne van. Ha nem megy esetleg egy másik darabot oda bevágni Szted tud segíteni ebben?
láttam ma a városban 3db 125 2T sm-et. egy exc, meg két husqi, van már itt annyi sm. már lassan munkába is azzal járnak
nemsemmi.
nagyon szépen dolgozik, láttam már pár galériát
az egy dolog hogy lemásolod...de nem biztos hogy fog is működni...nem olyan egyszerű még ugyan olyat se vagdosni ,görgőzni,nehogy azt hidd...uncsitesóm gyárt ilyen kipukat meg minden szarra,látom mennyit dolgozik mondjuk a cr500kipuffján...pl ma lett kész egy rgv 250re a két kipuff..elég szép...
Vasárnap 4 óráig ráérek :) Majd írj itt
Voltam még a régi Husqvarnámmal tavaly, lehet most is én megyek Reniért ha busszal megy haza nem kocsival. Ha gondolod szólok itt ha motorral megyek csaphatunk egy Suzuki talit...
Itt lakik tőlünk 5 házra A mamája régen a szembeszomszédunk volt. Motorral is voltál már erre?
Akkor onnan volt ismerős az adatlapodon a ház ami előtt áll a dörzi meg a robi a sárgára vakolt, meg az Álmosdi emlékművet is vágtam...
Kópis Tiborné menyasszonyom anyukája, ő lakozik ott barátnőm tesójával meg a nagyijával.
Szia! Kik rokonotok nektek kokadon? :)) Ott lakok
Segítek,de kiváncsi leszek a végére mennyibe áll meg,adatlapon eladó ba találsz telószámot felhívsz eggyesztetünk megmondom hova,aztán azt mérsz rajta amit akarsz.
megvenni nem kihívás,megcsinálni a kihívás :D amúgy lennél oly szíves és meg tudnád adni nekem az adatokat,amire szükségem van?
Hali.Van egy Polini For Race kipufogóm fekvő minára gyári lakkos 15e-be,ha kell.
360mm magasság megfelel? meg ragaszthatsz rá gumit is,és akkor magasabb lesz,meg arra fog felfeküdni a motr
Ezt még megdumáljuk mert nekem leghamarabb a szombat lenne jó, de asszony megy haza hétvégén Kokadon laknak anyjáék, de nem tudom kocsival megy-e. Ha igen akkor gól kimegyek vele, de ha nem akkor vkit szereznem kell sofőrnek mert nekem csak korlátlan A-m van... Motorra esetleg nem tudom vhogy felrögzíteni szted? Egy RMX250-em van és van fent hátul platni... Amúgy a kiemelt állapotban mérnél nekem egy magasságot a deszka síkjáig, csak tudni akarom tuti elég magas-e. Jó lenne ha elemelné a hátsó kereket a földtől úgy lenne az igazi....
piuk!
ha valaki tudna adni egy kis segítséget,azt nagyon megköszönném!
nyíracsád! akár holnap is jaú!
Hová kéne menni érte helyileg? Hétvégén jó neked valamikor?
gyere el nézd meg és ha tetszik akkor elviszed 4-be
Ja és csak a BERG!
Nem vagyok én senkivel sem jóba!
Tök mindegy nekem hogy te ki vagy
azok az emzések se egy szívbeteg nyugdíjasok
háát! Már mondta hogy vegyek olyat mint tesvírijé olyan bladét oszt nem találkozunk soha többet! Lehet nem akar már többet látni!