Endurósok Crossosok valaki nem akar jönni 7végén Érmihlyfalvára endurozni és crossozni ? Dijmentesen minden komoly enduró pálya és cross pálya aki akar jönni kérem szoljon.7KM-re a határtol
Helló! Az SM lánc kevés a 45 lánckerékhe orvosolom meg előre gumik kellenek fúllra utána küldhetjük majd ide írok! Egyenlőre SM-el nyomom!
Jövőhéten elnézhetünk valamerre majd egyeztetünk.
hangja nagyon jó,most már hivatalosan is lehet rá mondani hogy diótörő! ahogy észrevettem inkább nagy fordulaton szeret dolgozni,csak sajnos gyújtásszabályzás van benne és 55km/h-nál megadja magát,pont mikor jönne a jó rész :( :)
köszi hogy aggódsz értünk, nos hát idén már nem sok ilyenre lesz lehetőségünk, lassan szerelek át enduróra, október meg kimarad teljesen mert megyek ki hollandiába jövőhéten
Phoenix,csak ott ne maradjon a fog....
Ismerem ezt a 'rush'-t! A 2004-5-6 nekem is erről szólt Karesz haverommal / neki fekete GAS-GAS,később Suzuki SM/ de néha volt pár helyzet ami után otthon is lefőttem mikor átgondoltam...
Az csináltok amit akartok különben,csak semmi olyat ne amit már nem lehet visszacsinálni....
ez kókány bt 2005 :) van egy szecska gépen,amin van kipuff,annak a csonkját levágom és arra hegesztem meg! itt a hang a lényeg,teljesítményhez mérnöki számítás kellene, esztétikához pedig egy fasza awi és egy precíz kéz! Nem Berlinbe élünk vagy a nagy amcsiba :D Nagyra gondolsz Gecsa
Üdv:Laci
Jövőhéten elnézhetünk valamerre majd egyeztetünk.
hangja nagyon jó,most már hivatalosan is lehet rá mondani hogy diótörő! ahogy észrevettem inkább nagy fordulaton szeret dolgozni,csak sajnos gyújtásszabályzás van benne és 55km/h-nál megadja magát,pont mikor jönne a jó rész :( :)
Ismerem ezt a 'rush'-t! A 2004-5-6 nekem is erről szólt Karesz haverommal / neki fekete GAS-GAS,később Suzuki SM/ de néha volt pár helyzet ami után otthon is lefőttem mikor átgondoltam...
Az csináltok amit akartok különben,csak semmi olyat ne amit már nem lehet visszacsinálni....
Sajnálom ha okos voltam! Take care ,fuck well!
Aki tud csatlakozzon, nem csak SM- eknek!
Sikerült megtudni valamit?