Szervezni kéne egy Moped Rallit vagy ilyesmit itt a környéken és gondoltam az ő segítsége sokat segítene.
Ha én elindulok egyedül, tuti eltévedek vagy Romániában kapnak el mint határsértőt.
Kör alakra gondoltam, hogy ugyanoda jusson vissza ahonnan indult.
Szegedre meg Pestre nincs kedvem elutazni.
Megoldjuk itt helyben
Kellene nekem a sárga Suzuki quados emberkének a telefonszáma, elérhetősége, aki itt az erdőket szoktak járni quaddal (Sámson, Bánk, Martinka környékén).
Nem ismeri valaki?
Lenne egy eladó Scott six days övtáskám eladóba.Utcára rendeltem de sajnos ez nagy nekem.Motorozáshoz praktikus mert rengeteg helyre lehet pakolni benne és kihajtható szerszámtartó rekesze is van.Alig használt,az elején egy pici kopás van a six days feliratnál.
Az ára 5eft lenne,ha valakit érdekel a balu88@mailbox.hu címen keressen.
Üdv mindenkinek!
Elég ha nekem küldöd el (adatlapomon elérsz), ha visszaolvasol láthatod hogy milyen ügyben keresném.
Össze tudsz hozni vele?
Régen láttam már.
Ha én elindulok egyedül, tuti eltévedek vagy Romániában kapnak el mint határsértőt.
Kör alakra gondoltam, hogy ugyanoda jusson vissza ahonnan indult.
Szegedre meg Pestre nincs kedvem elutazni.
Megoldjuk itt helyben
Nem ismeri valaki?
Lenne egy eladó Scott six days övtáskám eladóba.Utcára rendeltem de sajnos ez nagy nekem.Motorozáshoz praktikus mert rengeteg helyre lehet pakolni benne és kihajtható szerszámtartó rekesze is van.Alig használt,az elején egy pici kopás van a six days feliratnál.
Az ára 5eft lenne,ha valakit érdekel a balu88@mailbox.hu címen keressen.
Üdv mindenkinek!