Hát jah, szopacs volt, a felvonulás hevébe nem figyeltem hogy mennyire az utat veszi vagy a kormányt... igy delete lett a vége...
Én Sony Vegast használok vágásra, annak is a portable verzióját (Ncore-rol leszedhető) jó kisprogram, sitty sutty össze lehet hajigálni vele egy videót
itt az összes videóm: http://www.youtube.com/user/dr...
Gondoltam bele olvasok már ebbe a topicba, hátha feltoltad a felvonulásos videódat, de akkor mindketten megszopattuk magunkat.
Nekem is csak a kormány előtti 3-4 méter volt látható. Töröltem is egyből.
Te is 1080-ban szoktad használni?
Én tervezem, hogy még talán az outdoor szettet is megveszem a motorsporthoz. Asszem abban van olyan csőbilincses rögzítés is, meg fejpánt...stb.
Egész jó lett az egykerós videód, grat.
Nekem is van már 1 órányi anyagom, csak lusta vagyok megvágni, meg progim sincs hozzá.
Áááá sor 4 nekem nem kell..főleg nem sportmotor...enduró/sm ..mind1 is amúgy..majd össze gyúlik..ha más nem ballagásra, szalcsira csak kapok pénzt..hátha pótol a motorba az is
Régiek, régiek, de lehet fiatalon is rossz valami. Látod Phoenix is hogy járt pedig az aztán nem régi. És csak 1 hengeres van terítéken? Esetleg zxr, cbr, gsxr 400? Azokból gyakori a 25kw-os. Mondjuk lehet drágák azok is, mostanában nem nézegettem a kínálatot belőlük.
Hosszú távra akarok. most ha már veszek..nem akarok 250-es...DR 350-esek meg régiek az a baj...a huligánykodás a cél mostanság...arra meg azért egy picit erősebb kell. akkor marad a DT még valameddig...azt jóvanaz..úgyse sok időm jut motorozásra mostanság..
Mondjuk 25kw-al ilyeneket találni az elég ritka. És dr 350 vagy esetleg olyan 250-es mint nekem volt, netán tt-r 250? Ezek is jók ám, alig fogyasztanak és ha rendben vannak kimész velük a világból. Jó tudom nem erőgépek de bőven használhatóak.
DRZ vagy XR kell...25kw-al...550-600nál kezdődik, meg még átírás..jogsi... még nem kaptunk tormapénzt...a DT-t meg nem mertem eladni...meglátjuk mi lezs még..de már letettem róla...
Boldog Névnapot Szkráccsi
Más: srácok...nincs valakinek vagy valami ismerősötök gyerek motor vagy ilyen elektromos kismotor eladó? unokaöcsit lepném meg vele, de újonnan kurva drága tenkyú
http://youtu.be/prP4OzD0DCI
Köszi az infót.
Én Sony Vegast használok vágásra, annak is a portable verzióját (Ncore-rol leszedhető) jó kisprogram, sitty sutty össze lehet hajigálni vele egy videót
itt az összes videóm: http://www.youtube.com/user/dr...
Gondoltam bele olvasok már ebbe a topicba, hátha feltoltad a felvonulásos videódat, de akkor mindketten megszopattuk magunkat.
Nekem is csak a kormány előtti 3-4 méter volt látható. Töröltem is egyből.
Te is 1080-ban szoktad használni?
Én tervezem, hogy még talán az outdoor szettet is megveszem a motorsporthoz. Asszem abban van olyan csőbilincses rögzítés is, meg fejpánt...stb.
Egész jó lett az egykerós videód, grat.
Nekem is van már 1 órányi anyagom, csak lusta vagyok megvágni, meg progim sincs hozzá.
Na további szép napot, üdv!
tavaszra remélem nekem is összejön
Más: srácok...nincs valakinek vagy valami ismerősötök gyerek motor vagy ilyen elektromos kismotor eladó? unokaöcsit lepném meg vele, de újonnan kurva drága tenkyú