Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már értem miért nem tudtunk átmenni ezen az akadályon: ellopták a fákat a kerék elől :D

http://youtu.be/prP4OzD0DCI
Jóó... Nem volt olyan egyszerű pálya. .nekem..)))
én r3 módba nyomom 1280x73 60FPS, ha van vmi action azt jól vissza lehet lassitani
Hát nekem olyan enkor izém sincs, de majd valamelyik kocka cimbitől beszerzem ezt a Sony Vegas-t.
Köszi az infót.
Hát jah, szopacs volt, a felvonulás hevébe nem figyeltem hogy mennyire az utat veszi vagy a kormányt... igy delete lett a vége...
Én Sony Vegast használok vágásra, annak is a portable verzióját (Ncore-rol leszedhető) jó kisprogram, sitty sutty össze lehet hajigálni vele egy videót
itt az összes videóm: http://www.youtube.com/user/dr...
Bakker...én is ugyanígy jártam!

Gondoltam bele olvasok már ebbe a topicba, hátha feltoltad a felvonulásos videódat, de akkor mindketten megszopattuk magunkat.
Nekem is csak a kormány előtti 3-4 méter volt látható. Töröltem is egyből.

Te is 1080-ban szoktad használni?
Én tervezem, hogy még talán az outdoor szettet is megveszem a motorsporthoz. Asszem abban van olyan csőbilincses rögzítés is, meg fejpánt...stb.

Egész jó lett az egykerós videód, grat.

Nekem is van már 1 órányi anyagom, csak lusta vagyok megvágni, meg progim sincs hozzá.

Na további szép napot, üdv!
boldog névnapot
Na ez jó hír.
Értem. Akkor még ábrándozás, sóvárgás és türelem.
Áááá sor 4 nekem nem kell..főleg nem sportmotor...enduró/sm ..mind1 is amúgy..majd össze gyúlik..ha más nem ballagásra, szalcsira csak kapok pénzt..hátha pótol a motorba az is
Régiek, régiek, de lehet fiatalon is rossz valami. Látod Phoenix is hogy járt pedig az aztán nem régi. És csak 1 hengeres van terítéken? Esetleg zxr, cbr, gsxr 400? Azokból gyakori a 25kw-os. Mondjuk lehet drágák azok is, mostanában nem nézegettem a kínálatot belőlük.
na úgy legyen
tavaszra remélem nekem is összejön
Hosszú távra akarok. most ha már veszek..nem akarok 250-es...DR 350-esek meg régiek az a baj...a huligánykodás a cél mostanság...arra meg azért egy picit erősebb kell. akkor marad a DT még valameddig...azt jóvanaz..úgyse sok időm jut motorozásra mostanság..
Mondjuk 25kw-al ilyeneket találni az elég ritka. És dr 350 vagy esetleg olyan 250-es mint nekem volt, netán tt-r 250? Ezek is jók ám, alig fogyasztanak és ha rendben vannak kimész velük a világból. Jó tudom nem erőgépek de bőven használhatóak.
DRZ vagy XR kell...25kw-al...550-600nál kezdődik, meg még átírás..jogsi... még nem kaptunk tormapénzt...a DT-t meg nem mertem eladni...meglátjuk mi lezs még..de már letettem róla...
Annyiból már tudnál venni valami gépet.
jóóó neked.....én egész évben kidolgoztam a belem, mégsem lesz moor, cska vagy 500 ezer a bankban.. azzal meg sokat érek
Talán majd karácsonyra a fa alá.
mi tart vissza? vegyéé motort akkor
Köszi arany tázsvírem majd januárban.
Boldog Névnapot Szkráccsi
Más: srácok...nincs valakinek vagy valami ismerősötök gyerek motor vagy ilyen elektromos kismotor eladó? unokaöcsit lepném meg vele, de újonnan kurva drága tenkyú