bakker de zsír kis videó jó bandázós, irigykedve nézem milyen jó hangulata és feelingje van egy ilyen csapatásnak...csapassátok továbbra is ilyen szép számban viszont a zene okádék volt ...bocs főnix de inkább egy jó kis dubstep kéne alá vigyázzatok mán evvel a sok 1kerékkel egymásra is meg másra is! mi vót az apirosnál áthajtok? WTF
most nézem hogy dobtak ki újabb verziót! elég komoly videót tud rögzíteni,már a szart is felveszi röntgenbe az ember belébe
pulya koromba (15) de örültem volna egynek,voltak motoros kalandok amit most jó lenne visszanézni,húúú de még milyenek
Köszi. Jaja van még mit erősíteni rajta, bár már nem sokkal van lemaradva az egészséges lábamtól. Július eleje óta rendszeresen bicikliztem és az elég sokat jelentett, meg baromi sokat sétáltam, az úgyszintén. Mire itt dohog a motor, toppon lesz a patám is.
Szevasztok urak. Ma vót az uccsó kontrollom a balesetin, végre gyógyulttá van nyilvánítva a lábam, most már a rögzítőt sem kell hordanom. Ma van a 345. nap a baleset óta.
pulya koromba (15) de örültem volna egynek,voltak motoros kalandok amit most jó lenne visszanézni,húúú de még milyenek
1920x1080 30 fps video
1280x960 30 fps video
1280x720 30 - 60 fps video
látószög 127 illetve 170°
HD video felvétel 60 FPS-el
A Doki kié megnézném szívesen élőben főleg a kerekeit van róla infód
0630 503 7168