Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan zene nem létezik ami mindenkinek tetszen
No a dubstep mégcsak az okádék. Ilyen ni
bakker de zsír kis videó jó bandázós, irigykedve nézem milyen jó hangulata és feelingje van egy ilyen csapatásnak...csapassátok továbbra is ilyen szép számban viszont a zene okádék volt ...bocs főnix de inkább egy jó kis dubstep kéne alá vigyázzatok mán evvel a sok 1kerékkel egymásra is meg másra is! mi vót az apirosnál áthajtok? WTF
Újabb motorral,és egyben motorossal bővült szerény kis községünk!
így tovább!
hát igen, a hd-2ben már van távirányitó is, illetve lehet hozzá venni, meg ha 2öt összeteszel akkor 3D felvételeket késziteni, beszarás
most nézem hogy dobtak ki újabb verziót! elég komoly videót tud rögzíteni,már a szart is felveszi röntgenbe az ember belébe
pulya koromba (15) de örültem volna egynek,voltak motoros kalandok amit most jó lenne visszanézni,húúú de még milyenek
5 megapixeles kép
1920x1080 30 fps video
1280x960 30 fps video
1280x720 30 - 60 fps video

látószög 127 illetve 170°
hány MP-es?
GOPRO hd hero, motorsport edition, 46 volt akcijósan Gecsa kolegától :)
HD video felvétel 60 FPS-el
nem tom kié a doki, csak hozzánk csapódott a városban :D
mennyibe fájt neked a gopro kamera,és milyen paraméterekkel bír?
Hi! Ez igen,kár hogy nem vótam
A Doki kié megnézném szívesen élőben főleg a kerekeit van róla infód
Biztos eljárok majd pályára is, de azért 90%-ban utca lesz. Kivitelezhetetlen számomra a "csak" pályázás.
meg ajánlanám a figyelmedbe hogy pályamotorozz, hanyagold szerintem az utcát
Köszi. Jaja van még mit erősíteni rajta, bár már nem sokkal van lemaradva az egészséges lábamtól. Július eleje óta rendszeresen bicikliztem és az elég sokat jelentett, meg baromi sokat sétáltam, az úgyszintén. Mire itt dohog a motor, toppon lesz a patám is.
gratulálok, de azért még csak óvatosan amig meg nem erősödik :) járjál kocogni vele.
na végre! gratula
Szevasztok urak. Ma vót az uccsó kontrollom a balesetin, végre gyógyulttá van nyilvánítva a lábam, most már a rögzítőt sem kell hordanom. Ma van a 345. nap a baleset óta.
Persze!
0630 503 7168
egy telefonszámot kérhetnék azért hogy megtudjuk beszélni?
Leszereltem és már be is raktam!