szia! hozzánk is bejöttek, csak itt kicsit komoylabb a kár, kb 2M. Awi gépek, stb. küldj már egy mail címet, érdekelne h milyen módszerrel ment/mentek be.
munkaügyi központ --tiszk
nem egyszerű,toppon kell lenni,de meg lehet csinálni! ha valami kérdésed van írj,vagy ha esetleg könyv kell,az enyém még új eladom óccsón,még ki sem volt nyitva
Igen, tudom ez nem America hogy ilyenből megéljenek vagy egyáltalán tudná fedezni a motorfenntartását. De tényleg jó ennek van egy külön ize úgy mint madarasnak.
A fájterkedés nem hoz annyit, h megélhetést nyújtana . Nincsenek szponzorok, néhányuknak nem telik erre a fajta fényűzésre, meg tudok olyat is, aki nem szimpatizál a berényiekkel. Ennek ellenére sztem maga a rendezvény pöpec
Igen, én is örülök neki, hogy egyre felkapottabb ez a motorosesemény. No meg annak is örülök, hogy tervek és megbeszélések folynak egy szabvány dragpálya építésében. Remélem lesz belőle valami.....
Viszont én meg azt figyeltem meg, hogy az elmúlt időben jól megcsappant a stuntriderek száma, gondolom egyre kevesebben tudják fenntartani ezt a fajta sportot, hobbyt.
Elkeveredtünk a sokaságban
Azt figyeltem meg, h egyre inkább jönnek románok és szerbek , de nyugati rendszámot is láttam többet, mint korábban.
Nemzetközi hírnevet szerzett Mezőberény
Én is folyamatosan mozgásba voltam, azt hittem lerohad a lábam.
Voltam a büfénél is, há nem tudom hogy nem futottunk akkor össze.
Az biztos hogy sokan voltak, gondolom a pocsék napok után most hogy jó idő lett mindenki kirajzott....
Végh Tamás hatalmasat alakított. Jó nap volt csak ne lettem volna annyira másnapos!
Voltam pedig. Többször is körbe sétáltunk, nézelődtünk mindenfele. A legtöbbet a büfénél voltunk, mert nagyon hosszú volt a sor. Kib....ott sokan jöttek most el.Kattintottam néhányat
én is elvagyok,próbálok melót találni,de tudod sehova nem kell a kezdő szakember! ne szarj be,egy este minden házhoz szórj be tormabogarakat,hidd el,ha rám hallgatsz,egyeduralkodóvá válsz egy pár nap alatt és arany áron adatod majd a tortát
semmi érdekes, megvagyok gyűjtögetek a motorra, próbálom eladni a DT-t..egyre jobban állok ha minden igaz...bár a torma ára valszeg szar lesz...de majdcsak lesz valahogy veled mizu?
baracsi.tamas@freemail.hu
nem egyszerű,toppon kell lenni,de meg lehet csinálni! ha valami kérdésed van írj,vagy ha esetleg könyv kell,az enyém még új eladom óccsón,még ki sem volt nyitva
Viszont én meg azt figyeltem meg, hogy az elmúlt időben jól megcsappant a stuntriderek száma, gondolom egyre kevesebben tudják fenntartani ezt a fajta sportot, hobbyt.
Azt figyeltem meg, h egyre inkább jönnek románok és szerbek , de nyugati rendszámot is láttam többet, mint korábban.
Nemzetközi hírnevet szerzett Mezőberény
Voltam a büfénél is, há nem tudom hogy nem futottunk akkor össze.
Az biztos hogy sokan voltak, gondolom a pocsék napok után most hogy jó idő lett mindenki kirajzott....
Végh Tamás hatalmasat alakított. Jó nap volt csak ne lettem volna annyira másnapos!