hát szó ami szó,az volt pedig a leglátványosabb...ahogy már a kanyar előtt jöttetek keresztben mongyuk így is volt baleset...pl.egy MZ-s kirántott a lábtartójával kis íven egy bálát,a mögötte jövő meg telibe kapta.hát nem kicsit repült... szerencsére semmi baj nem volt,pont bálára esett és nyomult tovább.ezt pont 10méterről láttam is...
nemmentem, mer' a szupermottynak ezévben lehúzták a bulit........ aszonták , h túl veszélyes monnyuk nem ment eres125 se
Hiába vót minden, pedig már a kanyarból kijövet húztam is fel kerékre, mer' úgy vágtam , h a nézőknek beaggya, de a rendezőnek úgy láccik hogy nem
áhhhh nem, pedig milyen nemes munka lett volna!
Vettem egy fél gixer blokkot...... még gyűjtök láncszettre....olaj olajszűrőő..........oszt megyen gumipókhoz. lesz most ráköltve
Szia Ricsi Helló Zé"
Remélem jó hírrel szolgálok. Újból megrendezésre kerül november 10-11-én a Teremkrosz Nyíregyházán!
Most Hétvégén meg Superlotyó, Máriapócs!Megjelenés kötelező, mivel 2012-es SM Bajnokot avatunk!
van annyi lomod, mehetnél búcsúkba meg falunapra minimotorozást csinálni emlékszem kis gyerekkoromban hogy vártam mindig hogy gyereknap legyen, nyeleztem a kis pw-ket meg amik voltak
Hiába vót minden, pedig már a kanyarból kijövet húztam is fel kerékre, mer' úgy vágtam , h a nézőknek beaggya, de a rendezőnek úgy láccik hogy nem
Vettem egy fél gixer blokkot...... még gyűjtök láncszettre....olaj olajszűrőő..........oszt megyen gumipókhoz. lesz most ráköltve
Pénteken este nem értek rá, vagy hétvége vmelyik nap?
Így felismersz?
Bárcsak ismerhetnék ilyen embert aki így megy
Remélem jó hírrel szolgálok. Újból megrendezésre kerül november 10-11-én a Teremkrosz Nyíregyházán!
Most Hétvégén meg Superlotyó, Máriapócs!Megjelenés kötelező, mivel 2012-es SM Bajnokot avatunk!