De szerintem nem tudom, lehet én vagyok nagyon agyi analfabéta, de azt írod tavaly 450ft-os áron ment, de amit linkeltem kommentet az is tavaly őszi komment és azt írod 200-250ft-ért ment? Most akkor szerintem nem tudom de legfeljebb nem értem.
Tavaly előtt volt 450 ősszel tavaszra meg 600 volt. Tavaly csak 300 volt sajna. De nekem szerencsére kijárta belőle a drz. Mert lehet idei árakból már nem tudnám megvenni.
Akkor felment az ára mert elvitte a lengyeleknél a víz 3 évvel ezelőtt és 2 évig nem nagyon volt fasza termés..de most nem nagyon kell nekik a magyar torma
"Na fiúk...úgy néz ki nem lesz idén motorom, szal inkább a DT-s se hirdetgetem...nem kell senkinek a torma...200-250 forintot adnak kilójáért..alig kapunk valamit belőle A büdös kurva anyjukat... "
lassan haladsz te azzal a pótkocsival haver....szomszéd már eladott vagy 3 pótkocsit azóta meg vagy 3 MTZ-t amit megvett és felújított....van is spéci váltó a ladába a fiának, meg szerintm lesz őj traktor is hamarosan...ilyesmi kéne befektetni
tavaly a 450-500 forintos /kg áron megérte..kazsáltunk is belőle..most annál kevesebbet fogunk..jövőre nem igen fogunk ilyen sokat rakni...csak akkor motorom, nem tudom, hogy lesz.kénytelen leszek éhezni, hohy kispóroljam az árát
En regebbrol emlekszem , mikor meg volt a Srad, Debrecenben egy szerelot ajanlottak. Ha jol emlekszem "poknak" beceztek, hosszu haja volt meg sapka a fejeben amikor mentem. Szimpatikus embernek tunt, altalanos atnezesre vittem, meg vezerlest kellett megnezni. Meg is csinalta, bar aggasztott hogy garazsban szerelt, de ajanlottak igy biztam benne, nem kert sokat. Viszont a nagy service utan mentem vele , mar ugy kb 15km-re otthontol, mire a blokkbol valahonnan folyt az olaj. Mar elotte is feltunt hogy dudaltak ram, meg ereztem valami egett szagot.
Amit a masik szerelo mondott , csoda hogy nem hamarabb tortent mert akkor megallt volna a motor alattam, Kb 1,5 liter olaj volt benne, a tobbi blokkon meg a hasidomba folyt, nem akartam vissza vinni, nehogy meg nagyobb kar legyen. Nekem ez volt elso es utolso alkalom,azota is figyelek a szerelokre. Mondjuk itt kinn komolyak a service-ek, igaz 4-5x-es aron dolgoznak. Otthon van valami valtozas, meg mindig draga az uzemanyag?
ne hallgass főnixre,ha abba hagyod a tormát,nem fogom tudni neked eladni az épülő pótkocsimat
ha nem tormázol nem lesz pénzed,ha nincs pénzed,akkor nekem sem lesz,mert nem fogod megvenni,ezáltal egyikőnknek se lesz lóvéja,nem lesz motrunk,és így főnix magába fog motorozni,és szomorú lesz! gondolj csak bele
Na srácok...nem igen lesz DRZ...maximum jövőre...sajnos szar ára van a tormának és a termés is elég gyér...felástunk egy darabot...amiből tavaly 440-et kaptunk..most pedig 280-at...az enyém kb. 200-at fog járni ha így nézzük...szóval kb. 400 ezrem lesz
ráérsz mi újság van?
"Na fiúk...úgy néz ki nem lesz idén motorom, szal inkább a DT-s se hirdetgetem...nem kell senkinek a torma...200-250 forintot adnak kilójáért..alig kapunk valamit belőle A büdös kurva anyjukat... "
Most akkor hogy is van ez?
Amit a masik szerelo mondott , csoda hogy nem hamarabb tortent mert akkor megallt volna a motor alattam, Kb 1,5 liter olaj volt benne, a tobbi blokkon meg a hasidomba folyt, nem akartam vissza vinni, nehogy meg nagyobb kar legyen. Nekem ez volt elso es utolso alkalom,azota is figyelek a szerelokre. Mondjuk itt kinn komolyak a service-ek, igaz 4-5x-es aron dolgoznak. Otthon van valami valtozas, meg mindig draga az uzemanyag?
ha nem tormázol nem lesz pénzed,ha nincs pénzed,akkor nekem sem lesz,mert nem fogod megvenni,ezáltal egyikőnknek se lesz lóvéja,nem lesz motrunk,és így főnix magába fog motorozni,és szomorú lesz! gondolj csak bele