Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még oszt jól elmész...hátha bejön a meló arra...
igaz
elég lesz az oldalára, ami meg nem látszik arra nem teszek..
van h kinn maradok pár napig, meg bármikor haza is jöhetek, majd Temesvárról ritkábban jövök, me az messzebb van
a tankot kérdeztem..a többit tudom, hogy kész van... de karbon lesz az egész? veszel még? vagy, hogy?
jó messze nem járna kisebb költséggel, ha kint maradnál?
kész van, csak a tank van hátra, de azt előbb behegesztetem, mert még mindig lyukas... a ragasztások meg nem sokat birnak..
Nagyváradon a cukkergyárba
hol melózol pontosan?
nem, Ártánd felől megyek
ááááhee fóliázással mi lesz hát akkor?
Akkor te most minden nap itt jársz felénk fel-alá
na nem jött a székely megölni , pedig még át is mentem kora reggel romcsiba, h ne legyen neki olyan sokk a zutikőccsíg
kell megszeretek barkácsolni
minek ez neked-e? inkább használjad a cuccokat
pedig jó mikor hajnalba megy az ember budira kómás csipás szemmel és rúg rajta egyet
Én emelgetni,kinyomni szoktam..rugdosni még nem próbáltam.)))
én meg most ezt nyomattam a géppel, ha lesz idő össze is hegesztem, hulladék anyag van dögivel itthon a látható súlyok meg ittvannak a szobámba, este mindig belerugok mivel a földön vannak
elég durván nyomja 1-2 ember
Nem semmi! igy kell árulni motor alkatrészt http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Köszi holnap konzultálok vele
magadnak is meg tudod csinálni, egy hőlégfúvó kell, meg vagy 2négyzetméter fólia ha az összes idomot le akarod nekem csak a fejidom meg a teleszkópvédők vannak, meg majd a tank oldalára megy ahol dörzsölöm a lábammal... csak elötte vbe kell hegesztetni, mert el van repedve már 1 éve
Faca lett a masina kár,hogy a képen az eső csepp visszaveri a mintát.Élőbe szerintem még jobb.)))ÉN is szeretném az endúró idomokat felmatricázni,el is vittem de nincs kész még
Hi! Egyszerűen csak kattogot,begyulladt!Lehet megeröltettem vagy ilyesmi meg hát aza 40 fele de szerintem a kapa +az ásó a hibás,tudod tavaszi munka.)))
Már rég aludnod kéne