haver eladta a drz-t a 7végén és ezt a gépet vette meg (ott lakik tinkapista szülei mellett vagy 2 házzal lentebb)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_660_x_uj-52
19368
az már jó lóvé,ha úgy vesszük hogy neki helybe van,így a bejárásra se kell 20-30 e ft-ot elbaszni ,ami éves szinten ennek 12x-ese.
hátha lesz valami felvétel mire végzek,kezdő munkahelynek biztos tökéletes,de gondolom oda is ismerős kell mint mindehova....
tele van elhagyatott házakkal tanyákkal meg egyéb dolgokkal...
mióta nincs gép,meg azelőtt volt az sm nem nagyon voltam kint,pedig imádtam arra menni motorozni
1x az egyik elhagyatott ház padlásáról egy danuvia blokkot szedtem le,hoztam haza,vettem rá lendkereket,és be is indult
néha érdemes megállni,be-be nézni
hallod csávó,ebbe a cnc forgácsolós dologba,amatőrként (pályakezdőként) el lehet helyezkedni vagy olyan mint a többi szakma:"csak tapasztalt embereket veszünk fel ...."?
elvileg hétfőn kezdek egy fél éves képzést,ha sikerülne megcsinálni,és tetszene a dolog,akkor ezzel kéne foglalkozni...
haveromnak egyszer volt egy tzr 125-öse amit elcserélt egy husqvarna 610-re amit szintén elboltolt egy kawasaki kx 250-re és így volt szerencsém kipróbálni a gépet,amíg el nem szakadt a lánc rajta
ez volt életem első 250-es 2t cross gép próbája,nagyon tetszett...
először csak néztem ki a fejemből hogy miért nem akar ez menni,aztán rájöttem hogy a szántásba megyek,amit azelőtt nap szántott fel a fatherja,menet közbe hátranéztem és csak földet láttam a levegőbe,úgy 5 méter magasba ...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_660_x_uj-52
19368
hátha lesz valami felvétel mire végzek,kezdő munkahelynek biztos tökéletes,de gondolom oda is ismerős kell mint mindehova....
mióta nincs gép,meg azelőtt volt az sm nem nagyon voltam kint,pedig imádtam arra menni motorozni
1x az egyik elhagyatott ház padlásáról egy danuvia blokkot szedtem le,hoztam haza,vettem rá lendkereket,és be is indult
néha érdemes megállni,be-be nézni
elvileg hétfőn kezdek egy fél éves képzést,ha sikerülne megcsinálni,és tetszene a dolog,akkor ezzel kéne foglalkozni...
ez volt életem első 250-es 2t cross gép próbája,nagyon tetszett...
először csak néztem ki a fejemből hogy miért nem akar ez menni,aztán rájöttem hogy a szántásba megyek,amit azelőtt nap szántott fel a fatherja,menet közbe hátranéztem és csak földet láttam a levegőbe,úgy 5 méter magasba ...