Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HALI ! Nem rossz
oké
szpáj! fel írtam a számodat ha meg lesz a pénz hívlak .
ha sokat túrázik vele tuti jó lesz a masina, de sm pályára meg terepre alkalmatlan
Jó ki masina
haver eladta a drz-t a 7végén és ezt a gépet vette meg (ott lakik tinkapista szülei mellett vagy 2 házzal lentebb)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_660_x_uj-52
19368
az már jó lóvé,ha úgy vesszük hogy neki helybe van,így a bejárásra se kell 20-30 e ft-ot elbaszni ,ami éves szinten ennek 12x-ese.
hátha lesz valami felvétel mire végzek,kezdő munkahelynek biztos tökéletes,de gondolom oda is ismerős kell mint mindehova....
nah, Ő meg mostanába 12 órázik... de vmit vmiért
mondjuk én 8-4 ig dolgozok h-p-ig
szoktuk látni Pont a haver szülei kert végébe is szokott csapatni
aztaaaaa..... ahhoz képest az enyém lófasz 80-90 na hun is van E be is íratkozok
van egy drz-s ismerősöm,vigyázzatok,nehogy szembe találkozzatok,szret hajtani
150e körül keres, + msot kaptak negyedéves prémiumot vagy 80e-et
na mindegy akkor így úgy se tudom el magyarázni...mindegy arafele csinálni akarunk egy endúró kört .
Face...
tele van elhagyatott házakkal tanyákkal meg egyéb dolgokkal...
mióta nincs gép,meg azelőtt volt az sm nem nagyon voltam kint,pedig imádtam arra menni motorozni
1x az egyik elhagyatott ház padlásáról egy danuvia blokkot szedtem le,hoztam haza,vettem rá lendkereket,és be is indult
néha érdemes megállni,be-be nézni
És mennyi az az annyi nekem is pályát kéne váltani
tesóm pályakezdőként kezdte a Vámosgépnél tavaly nyáron, már ott taartunk h. műszakpótlékokkal annyit keres mint én, igaz többetis melozik
A Guth fele van két elhagyatott ház az egyik ki égve vágod
jó is volna de még sajna nincs guba
hallod csávó,ebbe a cnc forgácsolós dologba,amatőrként (pályakezdőként) el lehet helyezkedni vagy olyan mint a többi szakma:"csak tapasztalt embereket veszünk fel ...."?
elvileg hétfőn kezdek egy fél éves képzést,ha sikerülne megcsinálni,és tetszene a dolog,akkor ezzel kéne foglalkozni...
haveromnak egyszer volt egy tzr 125-öse amit elcserélt egy husqvarna 610-re amit szintén elboltolt egy kawasaki kx 250-re és így volt szerencsém kipróbálni a gépet,amíg el nem szakadt a lánc rajta
ez volt életem első 250-es 2t cross gép próbája,nagyon tetszett...
először csak néztem ki a fejemből hogy miért nem akar ez menni,aztán rájöttem hogy a szántásba megyek,amit azelőtt nap szántott fel a fatherja,menet közbe hátranéztem és csak földet láttam a levegőbe,úgy 5 méter magasba ...