Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóvana' amúúgy az 50x40-es tuti nem elég a tankra.. fóliázz be még valami kisebb dolgot vele
de szerencsére a felső rész egy részből lett lefóliázva, így nem tünik fel h. több darabból van, alul úgyse nézik maradt még ki 50x40es darab fólia, az nemigen elég a tankra, meglátjuk mi lesz
Fabi, Fabi SOS jelentkezz, vasárnap megyünk valamerre motorozni? Máriapócs lefújva, azt mondják gokart edzés lesz
gondoltam, hogy nem fog könnyen menni.. ..na de kész van az a lényeg komoly lett
köszi és kiírtam a mail címem, mosmár látszik
Köszi
mármint a cbr egy fos! a vfr az fasza
igen, ez Trobi száma: 30/2402317, vettem már tőle sok mindent!
jaja köszi meg találtam
az eddig kipróbált utcai rendszámos motork közül a vfr400 tetszett a legjobban! itt van bátyám cbr600rr-je ahhoz képest egy fos...a vfr is beleszalad hamar a 2kilóba és kényelmesebb sokkal...meg a v4 hangja igen szép!
mellesleg az is eladó ha valakit érdeklene:http://www.kepesmotor.hu/honda...
Nem találtam a mélcímed, a srácot Daninak hívják a száma hetvenes- háromnegyvenkettő- tizenhat-hetvenöt.
Ő is románba dolgozik, mint én, ezért napközbe nemigen veszi fel, csak du. 6 után v hétvégén.
asszem ő a trobee srác
http://www.kepesmotor.hu/-lanc...
ez csak egy hirdetése..- de a szám ott van
én
phoenix te álltál meg ma szilivel beszélgetni k pistiék előtt?
renben, a számot most is elküldheted, nehogy elfelejtsem hogy kitől kell kérni. az emailem az adatlapomon és köszi
Bővebbfajta 42-es, 27cm a belső talphossz.
Ha konkrétan érdekel , Szoboszlón tudod megnézni-kipróbálni, egy munkatársam akar kiszállni belőle házépítés miatt.
Majd írsz ha aktuális és írok telószámot, aszt 1eztettek
igaz nem nagyon tetszik a hangja és a kinézete miatt sem, viszont a szerpentint jobban szeretné mint az rf400
meg hát, bár a számát elhagytam már de trobee az a déjerzé totyikba el lehet csípni, az adatlapján van telószám
esetleg az is szóba jöhet
meg van még az a lánckerekes ember
na ha nem felejtem el jól felhíllak
vfr400- at tudok ha érdekes
rf400 érdekelne a legjobban, esetleg bandit400, gs500 vagy ehhez hasonló sorkettes
hónap fél6tól