Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az rajtavót eddig is , de ha belejövök lehet lekarbonozom azt is ha már bennevagyok
látom látom, és mi a kiszemelt motor?
Süti a wépé matrinya erőssen azt a teleszpókot
el hát, már készültem ráfele h. csináljam mikor jöttél volt vele szopás rendesen, nem egy darabból van megcsinálva, alúl a légbeömlőnél nagyon variálni kellett de nem olyan feltűnő közelről sem!
hali phoenix. neked írtam ma délután, hogy én is ide keveredtem
most jöttem oktatásról, nyáron már valószínűleg én is nagymotoros leszek
Mááá' kész is? Ahogy eljöttem el is kezdted?
ehhen
akkor iparkodj és jerr velünk ja voltunk húsvét vasárnapján el mentünk a hármaskegyre meg ott a környéken mitom én milyen erdőbe
van itt vagy 3 pótkocsi a rétünkön,össze kell pakolni mint a legót,aztán nézünk valami roncsot!
voltatok kint mostanság szerény kis tanyánkon?
és mi a méret
mikor lesz má masinád
szkolka size?
Valakinek nem kell egy jó állapotú csizma?
Zé mikor leszel magyar fődön mármint tudom hogy most is ott vagy . úgy értem itthon Hegyesen rád pedzenék .
hy! én is idetaláltam jól néz ki a gép
mondjad mikor jársz erre van egy raklappal... semmi gond csak egy két kérdésem lenne
hehe. Nem figyeltem én semmire. Csak vmi autós rám állt a lámpánál, felbaszott, aztán gondoltam meglogatom az elejet lajtosan kov lampaig. :)
adatlapon ott az email,írj nyugodtan!
mi a gond?
egyszer találkozni kéne,nincs műtőssapim
Ha vagy facen vagy mailba meg kereslek
Váááá de fasza köszi . a kx nek is 7.5 akkor jól van akkor ugye te vágod a 2t-t
a 125 sx-el voltam kint Zéékkel...linghtosan mentünk,de haladtunk ,a végén meg vol tegy kis keményebb hajtás,és 1,5L benzint vittem flakonban,amikor szólt Zé hogy mintha szivárogna az alján a flakonnnak,akkor beleöntöttem...ennyi..pedig az sx tankja csak 7liter...
Reggelt! A parasztelosztónál reggel szépen ágaskodott a paripa annyit dudáltam, hogy mindenki figyelt csak te nem vettél észre
értem én.
zsivány lesz
iccakát