Szia Ricsi!
Most érkeztem meg a blokkal néhány perce! Megyek a műhelybe és az egerekkel fogom reggelig szerelni addig, míg nem hallom a Ludwig van Bethoven Symphonia trombita szólóját a Termignoni cső végén! Kaptam az Osztrákoktól egy ajándék grafikont ,amin ábrázolva van a szerelés előtti és a mostanra kész blokk közötti nyomás-különbséget! Megdöbbentett! Kiviszem neked! Mert! Délután együtt nyomjuk a sarat az endurance körön ! Olajhütőt is kapott, ilyet amilyet a képen látsz!
Gabi...haverom azt kérdezi, hogy nem-e eladó az MX-ről az a sportkipufogó? megvenné az RX-re
Következő hétvégén lesz gépelés?
Most érkeztem meg a blokkal néhány perce! Megyek a műhelybe és az egerekkel fogom reggelig szerelni addig, míg nem hallom a Ludwig van Bethoven Symphonia trombita szólóját a Termignoni cső végén! Kaptam az Osztrákoktól egy ajándék grafikont ,amin ábrázolva van a szerelés előtti és a mostanra kész blokk közötti nyomás-különbséget! Megdöbbentett! Kiviszem neked! Mert! Délután együtt nyomjuk a sarat az endurance körön ! Olajhütőt is kapott, ilyet amilyet a képen látsz!
Vasárnap megyünk ki kicsit a tankira 12 környékén
az ára 2600ft! ha érdekel akkor itt a számom,gyorsan hívj,mert lehet hogy elkel: 06306359305
Engem lehet érdekelne mennyi HUF/L ?
És van e több Dobozzal ?
Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
haver szólt hogy lenne olcccón!
peace!
Az első 80/100-21
hátsó 110/100-18
kellene: előre 21es bármilyen méret
hátra minimum 110es max.120-as
1234
Én még csak be se indítottam az idén. Talán hétvégén.