Nekem , ami IRC cross rear M5B, azon új korában 17mm-es bütykök voltak, most h egy éve fenn van, még van rajta középen 13mm. És sehol semmi repedés vagy letört bütyök.
Ha nagy bütyök kell, olyat vegyél. Szokott lenni a kermóba
az én fim-esem 1,3cm mélységmérővel mértem... a mitas c18asom ami szintén új az meg 14,5öt sikerült mérenm...nem tudom hogy lehet az ac10 2x ekkora mélységű...
100/100 18 as ac10 lett volna de nem hoztam el,mert az keskenynek mondtátok volna....pedig az is jó lenne 15ért vagy six days metzeler 110/80 18 az is 15ezer.... De az is keskeny lenne nektek....pedig nem tudom hol jőnne ki nektek ez a méret beli kúlónbség.....
nem lesz akkora a felső mint az alsó....akkor okés...ahogy szét lesz szedve a gép, meg meglesz a fólia, összedobok valamin afsza design-t kéne majd a karbon is amit ígértél
neked is lógós! a a felső matrica kisebb,mint az alatta lévő,akkor nincs gond,de ha a felső takara el az alsót,akkor alapból alatta marad a levegő az alatta lévő matrica vastagsága miatt!
KÖRTISZ FATER! Fóliára fólia..mit gondolsz? ha a karbonra vagy a sima fóliára még matricát tennék...természetesen azt is magam csinálnám, ugyan olyan (csak más színű) fóliából
Sziaztok! Segítségre lenne szükségem. Honda CBR 954-hez kellene szelepfedél tömítés, hol érdemes körülnéznem Debrecenben? Lehetőleg ne a Honda szalont említsétek először, mert gondolom ott biztos van de horror áron. Előre is köszi
Ha nagy bütyök kell, olyat vegyél. Szokott lenni a kermóba
Szokásomhoz hűen balfaszkodtam egy jót.
Bristone
Michelin Enduro Competition III. 140/80-18 F.I.M
Csak párban 30ezer... új!
Bridgestone Gritty ED668 120/90-18 F.I.M
15ezer új!
A gumikat Debrecenben vagy hajdú biharban ingyen eljuttatom...