Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na volt valaki még kapartatni? eddig bírtam,össze kellett retkelni a gépet...
Zéé!
A 350-es Berg régi vagy új idomzatú? Megöl mááá' a kíváncsiság, hogy milyen...
használt,új? mennyi pénzért pocsékolnád el?
Tegnap motorozni akartam, nem ment a DT...örültem...
nincs, csak egy 16 gigás micro sdhc+ sd átalakító érdekel?
hey bátyja,nincs neked eladó 8gb-os micro sd kártyád,te ebay mester
netszaki!
Ott pont nem,hanem onnan vagy avval együtt
Kéne valamit csapatni
Hol mécc te a tankin százat?
Nu van még hó nálad?
Vajon a tankin mi a helyzet?!
Vasárnap lehet csak ki nézek
Bár valami nagyobb kőrt kéne menni
AZ sem baj ha egy 100ast
Készülni kell majd a bohóckodásra
Biztos csak lesz
Mindig montam, h nem jó az a sok szelep se.
Neked lennék , kivenném az összetört dugót-szelepet, összeraknám, aszt eladnám vmi románnak, lehet sose venné észre ,h csak 3 hajcsa
Cső Zé!
Lesz az idén ütőképes szupermotyód?
Zé azaz műszaki! folytatom a napom!

rgwzoli hát felpezsdítettem a napom én is magamnak. rakom bele az aksit, hát beszarik rajta az irányjelző. Na mondom nem para, megcsinálom....megcsináltam. na mondom akkor lássuk a tompított, távolságit. Távolsági nuku! 2 órám volt a műszakiig na mondom kezd izgalmassá válni. félóra szarakodás után megcsináztam azt is. Aztán elmentem haverral műszakira. útközbe derült ki, hogy nincs tompítottam, utána átgondolva fordítva tettem bele a billenőkapcsolóba a réz érintkezőt vagy mit. aztán rádöbbentem arra hogy othon hagytam az E.Ű csomagot.

szóval fasza volt.
sosem volt semmi baja mindig működött rajtam minden, há mikor ha nem most szarta össze magát.

Feltették fékpadra, ráfékeztek (muszáj volt mert volt egy sarokban egy kamara és haver mondta, hogy Pesten a központban bármikor láthatják mi folyik éppen).....elkezdi a csávó. "Ohhh bőven jó." Nem akartam mondani, hogy nem gyári a fékrendszer. Végül simán meg lett, beszélgettünk a vizsgáztatómuksóval ő is motoros.

Aztán tekertem ma bele 40 km-ert!
az finom!
ma leszedtem a zzr ről a hengert...
Nekem már nem nagyon van mit kímélni. Így, tavaszra tiszta idegroncs vagyok.
De majd előkerül a két paripa, és annál jobb nyugtató nekem nem is kell.
Én meg oda se mentem, mer' múkodott levelezőn is igy kíméltem az idegrenceremet
óccááázé' ha viszik oda adom
Sanszos. De cigóknak ne nagyon reklámozd. Még elkel...
ááá..az enyémen van egy kis repedés..meg le van törve egy-két borda...de még használható ha tudsz valakit akinek kéne szólj már
Egy db fluoreszkáló,vadiúj, kifutó készletből, fél áron...
Régebben én is tiszta gyomrgörccsel állítottam oda a vizsgabázisra.
Most már tökéletesen vizsgaképes állapotban van mindkét motorom,(bármikor) én meg tök nyugodt, legalábbis felőlük.
Autók,teherautók meg úgy sem mennének át simán, dehát,,, azért vagyunk, hogy legyünk...
Van eladó használt gumim..kinek kell? epres ízesítésű....bordázott...csak 2x használt
nagy pörgés van a gumibiznyicbe